Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Резиловіт капсули №28

Код: 74130
Резиловіт капсули №28
Ціна від 477.00 до 529.00 грн

Наявність у 26 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

полівітаміни

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Резиловіт капсули №28

Склад

Діючі речовини. 1 капсула містить: вітамін С 100 мг, тіамін 3,3 мг, рибофлавін 4,2 мг, піридоксину гідрохлорид 4,2 мг, ціанокобаламін 7,5 мкг, холекальциферол 200 МО, токоферолу ацетат 18 мг, біотин 100 мкг, фолієва кислота 300 мкг, магній 60 мг, цинк 10 мг, селен 55 мкг, коензим Q10 15 мг, екстракт журавлини 20 мг. Допоміжні речовини: гідроксипропілметилцелюлоза, титану діоксид.

Властивості

Завдяки збалансованому за діючими речовинами та дозуванням складу, Резиловіт знижує прояви основних побічних ефектів гормональних протизаплідних засобів.

Вітаміни С та Е достовірно знижують небажану дію протизаплідних препаратів на серцево-судинну систему. Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню нервової та імунної системи.

Вітаміни групи В беруть участь в вуглеводному, жировому та білковому обміні. Дефіцит вітамінів В6, В12 та В9 підвищує ризик атеросклеротичного ураження. В оптимальних дозах вітаміни групи В зменшують втомлюваність.

Магній бере участь у різних метаболічних процесах в організмі жінки. Оральні контрацептиви порушують баланс магнію та знижують його рівень в сироватці крові. Дефіцит магнію веде до втомлюваності, слабкості, м’язових спазмів, порушення сну.

Жінки, які приймають оральні контрацептиви, мають нижчий рівень цинку. Цинк сприяє  нормальному метаболізму вуглеводів, жирів та білків. Цинк підтримує нормальний рівень тестостерону в крові, та дефіцит цинку призводить до зниження лібідо.

Тривалий прийом оральних контрацептивів знижує рівень селену в сироватці крові жінок. Селен сприяє нормальній роботі щитоподібної залози та імунної системи. Селен захищає клітини від окислювального стресу.

Коензим Q10 є важливим елементом клітинного метаболізму, тоді як на фоні прийому гормональних контрацептивів рівень коензиму знижується.

Екстракт журавлини ефективний для профілактики та лікування інфекцій сечовивідних шляхів. Виникнення циститу часто спостерігається у сексуально активних жінок, наприклад протягом медового місяцю. Активні інгредієнти екстракту журавлини – антоціанідини та проантоціанідини, запобігають адгезії бактерій до слизової оболонки сечовивідних шляхів.

Показання

Відновлення та підтримання балансу основних поживних речовин при застосуванні гормональних контрацептивів.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів Резиловіт.

Спосіб застосування та дози

Для перорального застосування.

1 капсулу приймати 1 раз на день після їжі з достатньою кількістю води.

Умови зберігання

Термін придатності

30 місяців. Не застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Резиловіт капсули №28

Цей товар ще не має відгуків