Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Солгар (Solgar) Фолієва кислота таблетки 400 мкг №50

Код: 65474
Солгар (Solgar) Фолієва кислота таблетки 400 мкг №50
Ціна від 391.76 до 756.80 грн

Наявність у 1535 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

вітаміни і мінерали

Галузь застосування

гінекологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Солгар (Solgar) Фолієва кислота таблетки 400 мкг №50

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 таблетка
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Фолат 666 мкг харчового фолатного еквівалента
(400 мкг фолієвої кислоти)
167 %
ДН — добова норма

Інші інгредієнти

Дикальцію фосфат, мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота (рослинного походження), діоксид кремнію, целюлоза (рослинного походження).

Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Фолієва кислота — це розчинний у воді вітамін B, який входить до складу вітамінів групи B. Фолієва кислота дуже корисна для вагітних жінок, а також сприяє підтримці здоров’я серця. Фолієва кислота допомагає нормалізувати рівень гомоцистеїну, перетворюючи його на метіонін. Крім того, вона відіграє важливу роль у підтримці здоров’я червоних кров’яних тілець і сприяє зміцненню нервової системи.

Достатня кількість фолієвої кислоти в раціоні жінки може знизити ризик народження дитини з вродженими дефектами розвитку головного й спинного мозку. Прийом фолату не повинен перевищувати 417 % від добової норми (1667 мкг харчового фолатного еквівалента).

Спосіб застосування та дози

Як дієтичну добавку для дорослих приймати по одній (1) таблетці 1–2 рази на день, бажано під час їди, або згідно з рекомендаціями лікаря.

Застереження

Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування, за наявності будь-яких захворювань, у разі прийому будь-яких дієтичних добавок слід проконсультуватися з лікарем. У разі виникнення будь-яких небажаних реакцій потрібно припинити прийом і звернутися до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна плівка флакона відсутня або пошкоджена.

Додати відгук до товару

Відгук про Солгар (Solgar) Фолієва кислота таблетки 400 мкг №50

Цей товар ще не має відгуків