Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аромакомпозиция Ароматика Антистрессовая 10 мл

Код: 56183
Аромакомпозиция Ароматика Антистрессовая 10 мл
Цена от 79.50 до 134.00 грн

Наличие в 42 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аромакомпозиция Ароматика Антистрессовая 10 мл

Состав

Натуральні ефірні олії апельсинова та ліметова.

Опис

Засіб, що складається тільки з натуральних компонентів, володіє ефективним впливом на організм. Численні активні компоненти ефірних олій обумовлюють широкий спектр дії композиції.

Іскристий цитрусовий аромат прекрасно допомагає справлятися зі стресами, нервозністю, недоліком самовладання, підвищує розумову активність, покращує сон.

Аромакомпозиція унікальна ще й неймовірною простотою застосування. Всього кілька крапель засобу і Ви не тільки насолодитеся сеансом ароматерапії, а й отримаєте колосальне естетичне задоволення від аромату літнього цитрусового саду.

Аромакомпозиція містить:

  • ефірна олія апельсинова - ароматичний адаптоген. Оптимізує саморегуляцію, відновлює сили, є прекрасним засобом від загальної слабкості. Апельсинова ефірна олія є хорошим регулятором емоційного фону. Вона добре знімає нервове напруження, позбавляє від відчуття страху і тривоги, сприяє усуненню дратівливості, розумової і фізичної втоми. Відновлює сили після хвороб і душевних криз. Бадьорячий та освіжаючий аромат олії допомагає знайти душевний мир і спокій.
  • ефірна олія ліметова - позитивно впливає на емоційний фон, заспокоює, піднімає настрій, вселяє бадьорість, проганяє погані  думки, прояснює розум при перевтомі, надає впевнененості у своїх силах, мобілізує енергетичну активність і особистісну творчість.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття  компонентів, що входять до складу аромакомпозиції.

В нерозведеному вигляді уникати контакту зі шкірою.

При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

 

Аромалампа: у верхню чашу лампи налити 2 ст. ложки води і додати аромакомпозицію з розрахунку 1-2 краплі на 3 м2 площі приміщення. Час процедури в середньому 30 хвилин.

Інгаляція холодна: на серветку нанести 3-5 крапель аромакомпозиції і зробити 10-20 повільних глибоких, потім 5-7 коротких вдихів-видихів. Повторити процедуру від 2-х до 5-ти разів з перервою в 1 хвилину.

Аромаванна: 3-7 крапель аромакомпозиції розчинити в 1 столовій ложці меду або солі, вершків, йогурту, кефіру, піни для ванн. Одержаний розчин додати у ванну. Час процедури – 10-20 хвилин.

Аромадуш: 2-3 краплі аромакомпозиції розвести в 1 чайній ложці гелю для душу, рідкого мила (або 5-7 крапель аромакомпозиції змішати з 1 столовою ложкою рослинної олії), нанести на тіло (окрім обличчя і промежини), злегка розтерти, змити струменем води.

У лазнях і саунах: приготувати ароматичну воду: 5-10 крапель аромакомпозиції додати до 1-2 столових ложок меду (або солі морської, молочної сироватки, вершків), розчинити в 500 мл води.

У лазні використовувати 1-1,5 літри такої ароматичної води для насичення дерев'яної підлоги, віників, змочити кам'янку.

У сауні 200-300 мл ароматичної води у посудині поставити на кам'янку для випаровування, а також окропити лавки, стіни. Час  процедури – 3-20 хвилин (збільшувати поступово).

Компрес/розтиранняприготувати суміш: 5 крапель аромакомпозиції додати до 10-15 мл  (десертна-столова ложка) жирної олії або горілки, змочити серветку і накласти компрес на проблемну ділянку (наприклад, на грудну клітину) або провести інтенсивне втирання суміші.

Масаж: ефективність масажу можна підсилити, додавши до 10-15 мл (десертна-столова ложка) масажного крему або жирної олії 3-7 крапель аромакомпозиції ефірних олій.

Збагачення косметичних засобів: до 1 десертної ложки косметичного засобу (крем, гель, тонік, шампунь, бальзам) додати 3-5 крапель аромакомпозиції, розмішати, використати як звичайний косметичний засіб.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аромакомпозиция Ароматика Антистрессовая 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: