Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аромакомпозиция Ароматика Хвойная банька 10 мл

Код: 56191
Аромакомпозиция Ароматика Хвойная банька 10 мл
Цена от 87.50 до 190.40 грн

Наличие в 123 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аромакомпозиция Ароматика Хвойная банька 10 мл

Состав

Натуральні ефірні олії ялівцева, ялицева, кедрова, ялинова, сосни альпійської.

Опис

Баня і сауна – одні з найбільш універсальних засобів очищення тіла та оздоровлення всього організму. За допомогою пахощів цю процедуру можна зробити ще більш приємною і ефективною.

Гармонія ароматів ефірних олій зробить пару в лазні у багато разів кориснішою, допоможе впоратися з втомою і пригніченим настроєм, відпочити, розслабитися і відновити сили, стати більш енергійним і бадьорим, підвищити працездатність.

Аромакомпозиція містить:

  • натуральна ефірна олія ялівцева - ефективно тонізує, підвищує життєву активність, усуває руйнівні емоції, позбавляє від дратівливості, відновлює душевну рівновагу;
  • натуральна ефірна олія ялицева благотворно впливає на органи дихання, має заспокійливу, гармонізуючу і тонізуючу дію. Вона підвищує витривалість і працездатність, знімає хронічну втому. Аромат олії зігріває і заспокоює;
  • натуральна ефірна олія кедрова - має благотворний вплив на органи дихання, має заспокійливу, гармонізуючу та тонізуючу дію. Вона підвищує витривалість і працездатність, знімає хронічну втому. Аромат олії зігріває та заспокоює;
  • натуральна ефірна олія ялинова - підвищує розумову і фізичну працездатність. Балансує емоційний стан: знімає напругу, нервозність, відновлює душевну рівновагу. Благотворно впливає на органи дихання. Рекомендується для ароматизації приміщень в несприятливий осінньо-зимовий період;
  • натуральна ефірна олія сосни альпійської - стимулює розумову діяльність, має благотворний вплив при стані розумового перенапруження і при занепаді сил. Відновлює душевну рівновагу, допомагає впоратися з невпевненістю в своїх силах і розгубленістю. Благотворно впливає на органи дихання. Ефективний засіб у несприятливий осінньо-зимовий період.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття  компонентів, що входять до складу аромакомпозиції.

В нерозведеному вигляді уникати контакту зі шкірою.

При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

Аромалампа: у верхню чашу лампи налити 2 ст. ложки води і додати аромакомпозиції з розрахунку 1-2 краплі на 3 м2 площі приміщення. Термін процедури в середньому 30 хвилин.

На серветку або носову хустинку нанести 3-5 крапель аромакомпозиції.

Аромаванна: 3-7 крапель аромакомпозиції розчинити в 1 столовій ложці меду або солі, вершків, йогурту, кефіру, піни для ванн. Одержаний розчин додати у ванну. Термін процедури – 10-20 хвилин.

Аромадуш: 2-3 краплі аромакомпозиції розвести в 1 чайній ложці гелю для душу, рідкого мила (або 5-7 крапель аромакомпозиції змішати з 1 столовою ложкою рослинної олії), нанести на тіло (окрім обличчя і промежини), злегка розтерти, змити струменем води.

У лазнях і саунах: приготувати ароматичну воду: 5-10 крапель аромакомпозиції додати до 1-2 столових ложок меду (або морської солі, молочної сироватки, вершків), розчинити в 500 мл води.

У лазні використовувати 1-1,5 літри такої ароматичної води для насичення дерев'яної підлоги, віників, змочити кам'янку.

У сауні 200-300 мл ароматичної води у посудині поставити на кам'янку для випаровування, а також окропити лавки, стіни. Термін процедури – 3-20 хвилин (збільшувати поступово).

Компрес/розтирання: приготувати суміш: 5 крапель аромакомпозиції додати до 10-15 мл (десертна-столова ложка) жирної олії або горілки, змочити серветку і накласти компрес на проблемну ділянку (наприклад, на грудну клітину) або провести інтенсивне втирання суміші.

Масаж: ефективність масажу можна посилити, додавши до 10-15 мл (десертна-столова ложка) масажного крему або жирної олії 3-7 крапель аромакомпозиції ефірних олій.

Збагачення олією косметичних засобів: до 1 десертної ложки косметичного засобу (крем, гель, тонік, шампунь, бальзам) додати 3-5 крапель аромакомпозиції, розмішати, використовувати як звичайний косметичний засіб.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аромакомпозиция Ароматика Хвойная банька 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: