Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аромакомпозиция Ароматика Противопростудная 10 мл

Код: 56190
Аромакомпозиция Ароматика Противопростудная 10 мл
Цена от 59.59 до 140.50 грн

Наличие в 724 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аромакомпозиция Ароматика Противопростудная 10 мл

Состав

Натуральні ефірні олії евкаліптова та ялицева.

Опис

Засіб, що складається тільки з натуральних компонентів, має ефективну дію на організм. Він унікальний ще й  неймовірною простотою застосування. Всього кілька крапель засобу і Ви забудете про неприємності, що підстерігають Вас  та Ваших близьких у несприятливий осінньо-зимовий період.

Аромакомпозиція містить:

  • натуральна ефірна олія евкаліптова - в народній медицині застосовується при захворюваннях верхніх дихальних шляхів та зменшення набряку слизової. Незамінний засіб для ароматизації приміщень в несприятливий осінньо-зимовий період;
  • натуральна ефірна олія ялицева -благотворно впливає на органи дихання, має заспокійливу, гармонізуючу і тонізуючу дію. Вона підвищує витривалість і працездатність, знімає хронічну втому. Аромат олії зігріває і заспокоює.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття  компонентів, що входять до складу аромакомпозиції.

В нерозведеному вигляді уникати контакту зі шкірою.

При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

Аромалампа: у верхню чашу лампи налити 2 ст. ложки води і додати аромакомпозицію з розрахунку   1-2 краплі на 3 м2 площі приміщення. Час процедури в середньому 30 хвилин.

Аромаванна: 3-7 крапель аромакомпозиції розчинити в 1 столовій ложці меду або солі, вершків, йогурту, кефіру, піни для ванн. Одержаний розчин додати у ванну. Час процедури – 10-20 хвилин.

На серветку або носову хустинку нанести 3-5 крапель аромакомпозиції.

У лазнях і саунах: приготувати ароматичну воду: 5-10 крапель аромакомпозиції  додати до 1-2 столових ложок меду (або солі морської, молочної сироватки, вершків), розчинити в 500 мл води.

У лазні використовувати 1-1,5 літри такої ароматичної води для насичення дерев'яної підлоги, віників, змочити кам'янку.

У сауні 200-300 мл ароматичної води у посудині поставити на кам'янку для випаровування, а також окропити лавки, стіни. Час  процедури – 3-20 хвилин (збільшувати поступово).

Компрес/розтирання: приготувати суміш: 5 крапель аромакомпозиції додати до 10-15 мл (десертна-столова ложка) жирної олії або горілки, змочити серветку і накласти компрес на проблемну ділянку (наприклад, на грудну клітину) або провести інтенсивне втирання суміші.

Масаж: ефективність масажу можна підсилити, додавши до 10-15 мл (десертна-столова ложка) масажного крему або жирної олії 3-7 крапель аромакомпозиції.

Збагачення косметичних засобів: до 1 десертної ложки косметичного засобу (крем, гель, тонік, шампунь, бальзам) додати 3-5 крапель аромакомпозиції, розмішати, використати як звичайний косметичний засіб.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аромакомпозиция Ароматика Противопростудная 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: