Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аромакомпозиция Ароматика альпийские травы 10 мл

Код: 75502
Аромакомпозиция Ароматика альпийские травы 10 мл
Цена от 73.97 до 107.77 грн

Наличие в 15 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аромакомпозиция Ароматика альпийские травы 10 мл

Состав

Натуральні ефірні олії лимонна, гісопова, мелісова, м’яти перцевої.

Опис

Засіб, що складається тільки з натуральних компонентів, володіє ефективним впливом на організм. Численні активні компоненти ефірних олій обумовлюють широкий спектр дії композиції.

Теплий, гіркувато-квітковий аромат альпійських трав підвищує розумову і фізичну активність, знімає втому, а також позитивно впливає на психо-емоційний стан (знімає дратівливість і тривожність, зменшує симптоми стресу).

Аромакомпозиція унікальна ще і неймовірною простотою застосування. Усього кілька крапель засобу і Ви не тільки отримаєте насолоду від сеансу ароматерапії, а й отримаєте колосальне естетичне задоволення від природного, теплого аромату альпійських трав.

Аромакомпозиція містить:

  • натуральна ефірна олія лимона – має тонізуючу дію, освіжає. Знімає втому, відновлює життєві сили, підвищує концентрацію уваги і розумову працездатність на 50 - 60%, просвітлює розум і допомагає знайти ясність думки. Є адаптогеном, що дозволяє швидко і безболісно пристосуватися до нових умов життя. Допомагає усунути психо-емоційні розлади. Олія заспокоює, пригнічує почуття страху, тривоги, забезпечує приплив сил, дає позитивну мотивацію та спонукає до творчості.
  • натуральна ефірна олія гісопова – потужний адаптоген. Має загальнозміцнюючу дію на організм. Тонізує ослаблений організм і допомагає відновитися після хвороби. Підвищує витривалість та  концентрацію уваги, зменшує метеозалежність. Виводить зі стану пригніченості.
  • натуральна ефірна олія мелісова – благотворно впливає на психо-емоційний стан. Знімає симптоми  стресу, усуває меланхолію, почуття страху, панічний стан. Нормалізує сон і природні біоритми людини.
  • натуральна ефірна олія м'яти перцевої активізує розумову та фізичну працездатність. Освіжає, відновлює сили, усуває нервове перезбудження і дратівливість, викликані втомою і дефіцитом сну. Врівноважує емоції.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття компонентів, що входять до складу аромакомпозиції.

В нерозведеному вигляді уникати контакту зі шкірою.

При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

Аромалампа: в верхню чашу аромалампи налити 2-6 столових ложок теплої води, додати кілька крапель аромакомпозиції, потім в нижню частину поставити запалену свічку (спиртово-парафінову у металевому контейнері).

Аромаванна: до 1-2 столових ложок емульгатору (сіль морська, мед) додати 3-5 крапель аромакомпозиції, розчинити в 0,5 л теплої води, додати цю суміш у воду, набрану у ванну. Час проведення процедури від 10 до 20 хвилин.

Інші методи застосування:

На натуральну тканину накапати 2-3 краплі аромакомпозиції, помістити поряд з ліжком.

В аромакулон або на аромамедальйон нанести 1-2 краплі аромакомпозиції.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аромакомпозиция Ароматика альпийские травы 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: