Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аромакомпозиция Ароматика Аромат соблазна10 мл

Код: 59268
Аромакомпозиция Ароматика Аромат соблазна10 мл
Цена от 109.93 до 146.50 грн

Наличие в 39 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аромакомпозиция Ароматика Аромат соблазна10 мл

Состав

Натуральні ефірні олії гвоздична, іланг-ілангова, кориці, лимонна, рожевого дерева, трояндова.

Опис

Запахи, здатні привернути увагу людей протилежної статі, були відомі з давніх часів.

Назва таких ароматів говорить сама за себе - афродизіаки. І це не випадково, адже богиня любові і краси Афродита - майстерна спокусниця. У стародавніх легендах говориться, що в Афродити був чудовий пояс, у який були закладені любов, бажання і слова зваблення. Цей пояс виділяв чарівний аромат, любовній владі якого були підпорядковані не тільки люди, але і боги.

За легендами - це була аромакомпозиція ефірних олій, адже не секрет, що деякі ефірні олії володіють яскраво вираженими властивостями афродизіаків.

Чарівний аромат ефірних олій прекрасних квітів, що входять до складу аромакомпозиціі «Аромат спокуси», нагадує про існування всепоглинаючої любові, що часом перетворюється в неприборкану пристрасть.

Використання цієї аромакомпозиціі допомагає зменшити психо-емоційне напруження, знімає стан дискомфорту, невпевненості, пробуджує сексуальний потяг, дозволяє налаштуватися на гармонійне спілкування і зазвучати в унісон.

Аромакомпозиція містить:

  • ефірна олія гвоздична - піднімає настрій, допомагає впоратися з нервозністю і подолати млявість і апатію. Повертає сили, зігріває.
  • ефірна олія іланг-ілангова - має заспокоюючу дію, чудово знімає емоційну напругу, позбавляє від почуття неспокою, страху, допомагає вийти зі стану паніки і шоку. Викликає почуття любові, радості, безтурботності, спокою, вселяє впевненість. Є вираженим еротичним стимулятором (афродізіак).
  • ефірна олія корична - дарує відчуття спокою, оживляє емоційну сферу, пробуджує чуттєвість і заряджає благотворними емоціями щастя і радості.
  • ефірна олія лимонна - освіжає, знімає втому, відновлює життєві сили, підвищує концентрацію уваги, допомагає знайти ясність думки. Допомагає усунути психо-емоційні розлади, заспокоює, пригнічує почуття страху, тривоги, забезпечує приплив сил, дає позитивну мотивацію.
  • ефірна олія рожевого дерева - надає бадьорості та має освіжаючий ефект, піднімає настрій, проганяє «чорні» думки, знімає психічні бар'єри, допомагає у досягненні поставлених цілей та втіленні задуманого. Афродизіак.
  • ефірна олія лавандова - покращує настрій, заспокоює, знімає перезбудження, усуває плаксивість, викликає стан внутрішнього спокою.
  • ефірна олія трояндова - є визнаним афродизіаком. Усуває скутість, підсилює сексуальне бажання і чуттєвість. Наповнює почуття свіжістю, безтурботністю і гармонією, збагачує емоції і надає їм складні, тонкі акценти.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття  компонентів, що входять до складу аромакомпозиції.

В нерозведеному вигляді уникати контакту зі шкірою.

При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

Аромалампа: у верхню чашу лампи налити 2 ст. ложки води і додати аромакомпозицію з розрахунку 1-2 краплі на 3 м2 площі приміщення. Час процедури в середньому 30 хвилин.

Аромаванна: 3-7 крапель аромакомпозиції розчинити в 1 столовій ложці меду або солі, вершків, йогурту, кефіру, піни для ванн. Одержаний розчин додати у ванну. Час процедури – 10-20 хвилин.

Аромадуш: 2-3 краплі аромакомпозиції розвести в 1 чайній ложці гелю для душу, рідкого мила (або 5-7 крапель аромакомпозиції змішати з 1 столовою ложкою рослинної олії), нанести на тіло (окрім обличчя і промежини), злегка розтерти, змити струменем води.

У лазнях і саунахприготувати ароматичну воду: 5-10 крапель аромакомпозиції додати до 1-2 столових ложок меду (або солі морської, молочної сироватки, вершків), розчинити в 500 мл води.

У лазні використовувати 1-1,5 літри такої ароматичної води для насичення дерев'яної підлоги, віників, змочити кам'янку.

У сауні 200-300 мл ароматичної води у посудині поставити на кам'янку для випаровування, а також окропити лавки, стіни. Час процедури – 3-20 хвилин (збільшувати поступово).

Компрес/розтиранняприготувати суміш: 5 крапель аромакомпозиції додати до 10-15 мл  (десертна-столова ложка) базової олії-основи або горілки, змочити серветку і накласти компрес на проблемну ділянку (наприклад, на грудну клітину) або провести інтенсивне втирання суміші.

Масаж: ефективність масажу можна підсилити, додавши до 10-15 мл (десертна-столова ложка) масажного крему або базової олії-основи 3-7 крапель аромакомпозиції ефірних олій.

Збагачення косметичних засобів: до 1 десертної ложки косметичного засобу (крем, гель, тонік, шампунь, бальзам) додати 3-5 крапель аромакомпозиції, розмішати, використовувати як звичайний косметичний засіб.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аромакомпозиция Ароматика Аромат соблазна10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: