Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аромакомпозиция Ароматика Оздоравливающая 10 мл

Код: 59265
Аромакомпозиция Ароматика Оздоравливающая 10 мл
Цена от 86.00 до 117.00 грн

Наличие в 10 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аромакомпозиция Ароматика Оздоравливающая 10 мл

Состав

Натуральні ефірні олії апельсинова, бергамотова, пачулієва, лавандова, неролієва, кориці.

Опис

Засіб, що складається тільки з натуральних компонентів, володіє ефективним впливом на організм. Він унікальний ще і неймовірною простотою застосування. Усього кілька крапель засобу допоможуть Вам і Вашим близьким розслабитися, відпочити, поліпшити настрій і уберегтися від неприємностей, які підстерігають в несприятливий осінньо-зимовий період. А якщо додати композицію в улюблений косметичний засіб – шкіра засяє молодістю і красою.

Аромакомпозиція містить:

  • ефірна олія апельсинова - солодкуватий, легкий, злегка терпкий і такий сонячний запах апельсинової олії належить до тонізуючих ароматів, який допомагає поліпшити настрій і емоційний стан, зняти втому, позбутися від занепокоєння, порушень сну, внутрішнього дискомфорту, тривоги, нервозності, печалі. Збагачені олією апельсину косметичні креми та емульсії сприяють відновленню пружності шкіри і зменшенню зморшок, використовуються в якості вітамінізуючого, відбілюючого, захисного засобу;
  • ефірна олія бергамотова - вишуканий і таємничий аромат покращує настрій, приносить відчуття радості, активізує життєву енергію. У складі косметичних засобів чудово освіжає і тонізує шкіру, покращує колір обличчя;
  • ефірна олія пачулієва - ароматичний адаптоген. Помірно тонізуючи, викликає приплив природної бадьорості, знімає млявість, активізує творчу діяльність, підвищує концентрацію уваги і продуктивність сприйняття. У складі косметичних засобів живить, освіжає, відновлює та пом'якшує суху, втомлену шкіру;
  • ефірна олія лавандова - покращує настрій, заспокоює, знімає перезбудження, зменшує агресію, усуває плаксивість, викликає стан внутрішнього спокою. Лаванда виявляє властивості адаптогену, підвищуючи пристосувальні можливості організму до нових кліматичних умов, зміні часових поясів, магнітних збурень. В несприятливий осінньо-зимовий період рекомендується для ароматизації приміщень  у дитячих дошкільних установах, школах і виробничих колективах. У складі косметичних засобів сприяє регенерації шкіри;
  • ефірна олія неролієва - аромат, який дає відчуття м'якого розслаблення. Заспокоює в стані емоційного напруження, допомагає позбутися від занепокоєння, тривоги, схвильованості,  страху. Вселяє почуття впевненості, спокою та умиротворення. Є незамінним засобом для ароматизації приміщень в несприятливий осінньо-зимовий період. У складі косметичних засобів має на шкіру регенеруючу і омолоджуючу дію;
  • ефірна олія кориці - сильний адаптоген. Має загальну тонізуючу дію на організм. Є прекрасним тонізуючим засобом при розумовій перевтомі і занепаді сил. Олія дозволяє швидко зігрітися, усунути м'язову скутість і тремтіння. Є незамінним засобом для ароматизації приміщень в несприятливий осінньо-зимовий період.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття  компонентів, що входять до складу аромакомпозиції.

В нерозведеному вигляді уникати контакту зі шкірою.

При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

Аромалампа: у верхню чашу лампи налити 2 ст. ложки води і додати аромакомпозицію з розрахунку 1-2 краплі на 3 м2 площі приміщення. Час процедури в середньому 30 хвилин.

Аромаванна: 3-7 крапель аромакомпозиції розчинити в 1 ст. ложці меду або солі, вершків, йогурту, кефіру, піни для ванн. Одержаний розчин додати у ванну. Час процедури – 10-20 хвилин.

Аромадуш: 2-3 краплі аромакомпозиції розвести в 1 чайній ложці гелю для душу, рідкого мила (або 5-7 крапель аромакомпозиції  змішати з 1 столовою ложкою рослинної олії), нанести на тіло (окрім обличчя і промежини), злегка розтерти, змити струменем води.

На серветку або носову хустинку нанести 3-5 крапель аромакомпозиції.

У лазнях і саунах: приготувати ароматичну воду: 5-10 крапель аромакомпозиції  додати до 1-2 ст. ложок меду (або солі морської, молочної сироватки, вершків), розчинити в 500 мл води.

У лазні використовувати 1-1,5 літри такої ароматичної води для насичення дерев'яної підлоги, віників, змочити кам'янку.

У сауні 200-300 мл ароматичної води у посудині поставити на кам'янку для випаровування, а також окропити лавки, стіни. Час процедури – 3-20 хвилин (збільшувати поступово).

Компрес/розтирання: приготувати суміш: 5 крапель аромакомпозиції додати до 10-15 мл  (десертна-столова ложка) жирної олії або горілки, змочити серветку і накласти компрес на проблемну ділянку (наприклад, на комірну зону) або провести інтенсивне втирання суміші.

Масаж: ефективність масажу можна підсилити, додавши до 10-15 мл (десертна-столова ложка) масажного крему або жирної олії 3-7 крапель аромакомпозиції.

Збагачення косметичних засобів: до 1 десертної ложки косметичного засобу (крем, гель, тонік, шампунь, бальзам) додати 3-5 крапель аромакомпозиції, розмішати, використати як звичайний косметичний засіб.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аромакомпозиция Ароматика Оздоравливающая 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: