Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аромакомпозиция Ароматика Цитрусовый сад 10 мл

Код: 75548
Аромакомпозиция Ароматика Цитрусовый сад 10 мл
Цена от 79.00 до 121.20 грн

Наличие в 43 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аромакомпозиция Ароматика Цитрусовый сад 10 мл

Состав

Натуральні ефірні олії грейпфрутова, бергамотова, мандаринова, апельсинова, лимонна.

Опис

Аромат цитрусового саду, напоєного сонцем, заряджає життєвою енергією, радістю і оптимізмом. Аромакомпозиція складається тільки з натуральних ефірних олій і тому має м'яку ефективну дію на організм.

Численні активні компоненти ефірних олій обумовлюють широкий спектр дії композиції. Вона допоможе набути душевного миру і спокою. Є хорошим регулятором емоційного фону. Добре знімає нервову напругу, позбавляє від почуття страху і тривоги, сприяє усуненню дратівливості, розумової і фізичної втоми. Відновлює сили після хвороб і душевних криз. Успішно нейтралізує негативний вплив "важкої" енергетики натовпу і масових зборів.

Аромакомпозиція унікальна ще і неймовірною простотою застосування. Всього декілька крапель засобу і Ви відчуєте тепло літнього саду, омитого освіжаючими краплями дощу!

Аромакомпозиція містить:

  • натуральна ефірна олія грейпфрутова – ніжний, гіркувато-солодкий аромат подарує вам відчуття гармонії і радості. Є ефективним тонізуючим засобом. Усуває розумову і фізичну втому, надає бадьорості, допомагає впоратися із станом пригніченості. Ідеальний засіб проти вранішньої депресії: зменшує тривогу і дратівливість, покращує настрій, пожвавлює інтерес до життя, усуває невпевненість в собі, робить мислення чіткішим. В косметології – освітлює і відбілює шкіру, пом'якшує її при целюліті;
  • натуральна ефірна олія бергамотова – вишуканий і таємничий аромат приносить відчуття радості, активізує життєву енергію, усуває неприємні емоції, тривогу, зневіру, безнадію, апатію, робить розкутим та веселить, сприяє оптимістичному настрою і позитивним емоціям. Успішно нейтралізує негативний вплив «важкої» енергетики натовпу і масових зібрань. У складі косметичних засобів чудово освіжає і тонізує шкіру, покращує колір обличчя;
  • натуральна ефірна олія  мандаринова – ніжний, теплий, фруктово-солодкий аромат цієї олії допомагає знайти душевний мир і спокій. Є гарним регулятором емоційного фону. Добре знімає нервову напругу, позбавляє від відчуття страху та тривоги, сприяє усуненню дратівливості, розумової і фізичної втоми. Відновлює сили  після хвороб і душевних криз. Ароматичний адаптоген. Оптимізує саморегуляцію, підвищує опірність і захисні властивості організму. Має загальнозміцнюючу і оздоровлюючу дію, відновлює сили, є прекрасним засобом від загальної слабкості. У складі косметичних засобів пом'якшує, тонізує, освіжає втомлену, голодуючу шкіру, усуває передчасні зморшки, вирівнює рельєф епідермісу;
  • натуральна ефірна олія апельсинова - солодкуватий, легкий, злегка терпкий і такий сонячний запах апельсинової олії належить до тонізуючих ароматів, який допомагає поліпшити настрій і емоційний стан, зняти втому, позбутися від занепокоєння, порушень сну, внутрішнього дискомфорту, тривоги, нервозності, печалі. Збагачені олією апельсину косметичні креми та емульсії сприяють відновленню пружності шкіри і зменшенню зморшок, використовуються в якості  вітамінізуючого, відбілюючого, захисного засобу;
  • натуральна ефірна олія лимонна – відмінний засіб для поліпшення настрою і загального емоційного стану. Вона повністю ліквідує відчуття втоми і виснаженості. У сексуальній сфері стане ідеальним варіантом для підвищення енергійності, витривалості та стимуляції активності. В косметології – відбілює шкіру, тонізує її.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття  компонентів, що входять до складу аромакомпозиції.

В нерозведеному вигляді уникати контакту зі шкірою.

При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

Аромалампа: в верхню чашу аромалампи налити 2-6 столових ложок теплої води, додати кілька крапель аромакомпозиції, потім в нижню частину поставити запалену свічку (спиртово-парафінову у металевому контейнері).

Аромаванна: до 1-2 столових ложок емульгатору (сіль морська, мед) додати  3-5 крапель аромакомпозиції, розчинити в 0,5 л теплої води, додати цю суміш у воду, набрану у ванну. Час проведення процедури від 10 до 20 хвилин.

Інші методи застосування:

На натуральну тканину накапати 2-3 краплі аромакомпозиції, помістити поряд з ліжком.

В аромакулон або на аромамедальйон нанести 1-2 краплі аромакомпозиції.

В якості парфумів: додати 2-3 краплі композиції ефірних олій до 1 столової ложки олії жожоба.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аромакомпозиция Ароматика Цитрусовый сад 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: