Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аромакомпозиция Ароматика За рулем 10 мл

Код: 56188
Аромакомпозиция Ароматика За рулем 10 мл
Цена от 82.10 до 124.20 грн

Наличие в 32 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аромакомпозиция Ароматика За рулем 10 мл

Состав

Натуральні ефірні олії лимонна, бергамотова, геранієва, розмаринова.

Опис

Засіб, що складається тільки з натуральних компонентів, має ефективну дію на організм. Аромат цієї композиції має бадьорячу дію, сприяє концентрації уваги, бореться з втомою (що дуже важливо для людей, що знаходиться за кермом), піднімає настрій.

Прекрасно тонізує, підвищує розумову і фізичну працездатність, а також позитивно впливає на психо-емоційний стан (знімає дратівливість і тривожність).

Добре ароматизує повітря, нейтралізує запах тютюнового диму в салоні автомобіля. Рекомендується до використання  в несприятливий осінньо-зимовий період.

Аромакомпозиція «За кермом» унікальна ще й неймовірною простотою застосування. Всього декілька крапель засобу і Ви насолоджуєтесь сеансом ароматерапії прямо у своєму авто.

Аромакомпозиція містить:

  • натуральна ефірна олія лимонна – має тонізуючу дію, освіжає. Знімає втому, відновлює життєві сили, підвищує концентрацію уваги і розумову працездатність, просвітлює розум і допомагає знайти ясність думки. Є адаптогеном, що дозволяє швидко і безболісно пристосуватися до нових умов життя. Допомагає усунути психо-емоційні розлади. Олія заспокоює, пригнічує почуття страху, тривоги, забезпечує прилив сил, дає позитивну мотивацію та спонукає до творчості;
  • натуральна ефірна олія бергамотова – вишуканий і таємничий аромат приносить відчуття радості, активізує життєву енергію, усуває неприємні емоції, тривогу, зневіру, безнадію та апатію, робить розкутим та веселить, сприяє оптимістичному настрою і позитивним емоціям. Успішно нейтралізує негативний вплив «важкої» енергетики натовпу і масових зібрань;
  • натуральна ефірна олія геранієва – балансує психо-эмоційний стан, зменшує занепокоєння, покращує настрій, усуває почуття страху, підвищує розумову і фізичну активність, сприяє концентрації уваги. Рекомендується застосовувати в несприятливий осінньо-зимовий період;
  • натуральна ефірна олія розмаринова – дозволяє ефективно відрегулювати емоційний фон. Створює умови для легшого подолання психологічних бар'єрів і проблем. Усуває надмірну сором'язливість, недовірливість. Надає упевненість в собі, повертає згаслий інтерес до життя, спонукає до активного способу життя.  Позитивно впливає на органи дихання. Рекомендується для застосування в несприятливий осінньо-зимовий період.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття  компонентів, що входять до складу аромакомпозиції.

В нерозведеному вигляді уникати контакту зі шкірою.

При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

Керамічний дифузор : нанести на керамічний дифузор (зірочку) декілька крапель аромакомпозиції. Помістити керамічний дифузор (зірочку) в салон автомобіля.

Інші методи застосування:

В несприятливий осінньо-зимовий період радимо перед виходом на вулицю наносити 1-2 краплі композиції на шарф, носову хустинку і т.п. Плям на одязі після використання не залишається, оскільки  композиція складена з  натуральних ефірних олій.

На натуральну тканину накапати 2-3 краплі аромакомпозиції, помістити в салон автомобіля.

В аромакулон або на аромамедальйон нанести 1-2 краплі аромакомпозиції.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аромакомпозиция Ароматика За рулем 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: