Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аромакомпозиция Ароматика Успокаивающая 10 мл

Код: 63423
Аромакомпозиция Ароматика Успокаивающая 10 мл
Цена от 74.00 до 139.30 грн

Наличие в 69 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аромакомпозиция Ароматика Успокаивающая 10 мл

Состав

Натуральні ефірні олії лимонна, апельсинова, лемонграсу, лавандова.

Опис

Аромакомпозиція «Заспокійлива» володіє ефективним впливом на організм. До того ж вона унікальна ще і неймовірною простотою застосування. Усього кілька крапель засобу допоможуть заспокоїтися і зняти напругу.

Аромакомпозиція містить:

  • натуральна ефірна олія лимонна – відмінний засіб для поліпшення настрою і загального емоційного стану. Вона повністю ліквідує відчуття втоми і виснаженості. У сексуальній сфері стане ідеальним варіантом для підвищення енергійності, витривалості та стимуляції активності. В косметології – відбілює шкіру, тонізує її;
  • натуральна ефірна олія апельсинова - солодкуватий, легкий, злегка терпкий і такий сонячний запах апельсинової олії належить до тонізуючих ароматів, який допомагає поліпшити настрій і емоційний стан, зняти втому, позбутися від занепокоєння, порушень сну, внутрішнього дискомфорту, тривоги, нервозності, печалі. Збагачені олією апельсину косметичні креми та емульсії сприяють відновленню пружності шкіри і зменшенню зморшок, використовуються в якості  вітамінізуючого, відбілюючого, захисного засобу;
  • натуральна ефірна олія лемонграсу - покращує пам'ять, підвищує концентрацію уваги, піднімає настрій, підвищує працездатність. Надає бадьорості, додає сили та енергії, повертаючи активність при перевтомі;
  • натуральна ефірна олія лавандова – допомагає подолати плаксивість, істеричні реакції , усунути перезбудження, безсоння. Дія цього аромату сприяє гармонізації психоемоційного стану, створенню внутрішнього спокою.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття  компонентів, що входять до складу аромакомпозиції.

В нерозведеному вигляді уникати контакту зі шкірою.

При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

Аромалампа: у верхню чашу лампи налити 2 ст. ложки води і додати аромакомпозицію з розрахунку 1-2 краплі на 3 м² площі приміщення. Час процедури в середньому 30 хвилин.

На серветку або носову хустинку нанести 3-5 крапель аромакомпозиції.

Аромаванна: 3-7 крапель аромакомпозиції розчинити в 1 столовій ложці меду або солі, вершків, йогурту, кефіру, піни для ванн. Одержаний розчин додати у ванну. Час процедури – 10-20 хвилин.

Аромадуш: 2-3 краплі аромакомпозиції розвести в 1 чайній ложці гелю для душу, рідкого мила (або 5-7 крапель суміші змішати з 1 столовою ложкою рослинної олії), нанести на тіло (окрім обличчя і промежини), злегка розтерти, змити струменем води.
 
У лазнях і саунах: приготувати ароматичну воду: 5-10 крапель аромакомпозиції додати до 1-2 столових ложок меду (або солі морської, молочної сироватки, вершків), розчинити в 500 мл води.

У лазні використовувати 1-1,5 літри такої ароматичної води для насичення дерев'яної підлоги, віників, змочити кам'янку.

У сауні 200-300 мл ароматичної води у посудині поставити на кам'янку для випаровування, а також окропити лавки, стіни. Час процедури – 3-20 хвилин (збільшувати поступово).

Компрес/розтирання: приготувати суміш: 5 крапель аромакомпозиції додати до 10-15 мл  (десертна-столова ложка) жирної олії або горілки, змочити серветку і накласти компрес на проблемну ділянку (наприклад, на грудну клітину) або провести інтенсивне втирання суміші.

Масаж: ефективність масажу можна підсилити, додавши до 10-15 мл (десертна-столова ложка) масажного крему або жирної олії 3-7 крапель аромакомпозиції.

Збагачення косметичних засобів: до 1 десертної ложки косметичного засобу (крем, гель, тонік, шампунь, бальзам) додати 3-5 крапель аромакомпозиції, розмішати, використати як звичайний косметичний засіб.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аромакомпозиция Ароматика Успокаивающая 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: