Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика анисовое 10 мл

Код: 54181
Масло эфирное Ароматика анисовое 10 мл
Цена от 73.00 до 150.25 грн

Наличие в 142 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика анисовое 10 мл

Состав

100% ефірна олія анісу (Pimpinella Anisum Seed Oil).

Опис

Анісову ефірну олію отримують з подрібнених плодів (насіння) однорічної трав'янистої рослини Аніса звичайного – Anisum vulgare Gaertn. або Pimpinella anisum L. (сімейство селерових –  Apiaceae).

Аромат: характерний приємний запах плодів анісу, пряно-солодкий, веселий, теплий.

Дія: антисептична, бактерицидна, інсектицидна, відновлення, тонізуюча, омолодження.

Ефірне анісова олія активно застосовується для догляду за в'ялою і млявою шкірою, її корисні речовини омолоджують старіючу шкіру, підвищують її пружність і тургор. Аніс надає помітний ліфтинг-ефект при догляді за бюстом.

Засіб допоможе позбутися від волосяних паразитів і корости, так як благотворно впливає на шкірний покрив голови при себореї та інших дерматологічних захворюваннях. Волосся в результаті стане здоровішим, продукт позбавить їх від тьмяності, зміцнить цибулини і прискорить ріст.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття анісової ефірної олії. Підвищенні дози можуть викликати запаморочення.

Способ применения и дозы

Анісова ефірна олія особливо добре поєднується з іланг-іланговою, лавандовою, м'ятною, пачулієвою, ялицевою, санталовою, фенхелевою, шавлієвою, евкаліптовою. Ці композиції можна використовувати для масажу, ванни, ароматизації приміщень. Для підвищення пружності і еластичності шкіри обличчя і декольте рекомендується робити парові ванночки для обличчя, аромаумивання і втирати аромасуміш з анісовим ефірним маслом.

Збагачення косметичних засобів

3-5 крапель анісової ефірної олії (або її суміші з іншими ефірними оліями в рівних частинах) змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, маски, шампуню, бальзаму та інш.).

Масаж

3-5 краплі анісової ефірної олії змішати з 1-2 столовими ложками рослинної олії-основи (персиковою, мигдальною, жожоба, виноградних кісточок та інші) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-5 крапель анісової ефірної олії, попередньо змішаної з 1-2 столовими ложками емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10-15 хвилин.

Сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камні 2-3 краплі анісової ефірної олії розведенної в 500 мл води.

Ароматизація

Анісова ефірна олія дезодорує приміщення. Аромат пряно-солодкий, веселий, теплий. 3-4 краплі на (15 м2) анісової ефірної олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика анисовое 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: