Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика мускатного ореха 10 мл

Код: 58629
Масло эфирное Ароматика мускатного ореха 10 мл
Цена от 81.05 до 140.97 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика мускатного ореха 10 мл

Состав

100% ефірна олія горіху мускатного (Myristica Fragrans Kernel Oil).

Опис

Мускатного горіха ефірну олію отримують методом парової дистиляції з плодів і навколоплодників мускатного горіха (мускатника запашного) - Myristica fragrans Houtt. (Сімейство мускатникові - Myristicaceae).

Аромат: теплий, зігріваючий, пульсуючий, п'янкий, пряний, солодкувато-терпкий, трохи мускусний, злегка перцевий.

Дія: кровоспинна, антисептична, потівомікобна, протигрибкова, відхаркувальна, спазмолітична, болезаспокійлива, сечогінна, антиоксидантна, в'яжуча, протиблювотна, проносна, загальностимулююча, тонізуюча, кардіотонічна.

Ефірна олія мускатного горіха застосовується при розумовому стомленні, кровотечах, імпотенції, порушенні травлення, артриті, міозиті, невриті, невралгії, остеохондрозі, подагрі, для догляду за старіючої шкірою і проти випадіння волосся.

Вдихання аромату ефірної олії мускатного горіха усуває перезбудження і стрес, заспокоює гарячкові стани, знімає нервовий і холодовий озноб. Може використовуватися як засіб проти непритомності.

Цей продукт для ароматерапії допомагає швидко прийти в себе після конфліктів і образ, усуває істеричні установки і жалість до себе.

Вона сприяє ліфтингу і усуває в'ялість шкіри і омолоджує клітини старіючої шкіри найпростішим і доступним всім способом.

Найяскравішою косметичною властивістю цієї олії є її здатність тонізувати волосся, зупиняти випадіння, підвищувати силу і стимулювати його зростання.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії горіха мускатного. Не застосовувати в перші 4 місяці вагітності.

Способ применения и дозы

Масло горіха мускатного добре поєднується з базиліковою, м'яти перцевої, кипарисовою, імбирною, гвоздичною, лавандовою, анісовою, геранієвою, гісоповою оліями в співвідношенні 1: 1. Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, для масажу, ванн, аромаламп.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель олії горіха мускатного або його суміші з іншими оліями змішати з 10 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, тоніка, шампуню і ін.)

Масаж

5-8 крапель олії горіха мускатного або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (оливкової, мигдальної, пшеничних зародків і ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-5 крапель олії горіха мускатного або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-15 хвилин.

Сауна

3-5 крапель олії горіха мускатного або її суміші з іншими оліями додати в ємність з невеликою кількістю гарячої води і помістити на верхній стелаж парилки.

Ароматизація приміщення

3-5 крапель олії горіха мускатного або композиції олій  додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести олію на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика мускатного ореха 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: