Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика розмариновое 5 мл

Код: 58605
Масло эфирное Ароматика розмариновое 5 мл
Цена от 54.38 до 107.03 грн

Наличие в 125 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика розмариновое 5 мл

Состав

100% ефірна олія розмарину (Rosmarinus Officinalis Leaf Oil).

Опис

Розмаринову ефірну олію отримують методом парової дистиляції з свіжих квітучих верхівок однорічних пагонів (іноді переробляють тільки листя) розмарину лікарського - Rosmarinus officinalis L., сімейство ясноткові (губоцвіті) - Lamiaceae (Labiatae).

Аромат: сильний, свіжий, чистий, проникаючий, теплий, затишний, гіркуватий, пряний, трав'янисто-м'ятний з деревно-камфорним бальзамічним відтінком, освіжаючий і збудливий.

Дія: тонізуюча, омолоджуюча, антибактеріальна, протизапальна.

Ефірна олія розмарину стимулює захисні сили організму. Має протизапальну дію при захворюваннях органів дихання. Ефективна при вегето-судинній дистонії, усуває головний біль і мігрені. Підвищує знижений артеріальний тиск, усуває запаморочення, перевтому очей. Стимулює травні процеси і оптимізує роботу органів травлення.

Ефірна олія додає бадьорості, піднімає настрій, покращує пам'ять і увагу, відновлює сили при розумовій перевтомі.

Розмарин тонізує шкіру, зменшує гіперсекрецію жирної і нечистої шкіри. Сприяє росту волосся, усуває їх випадіння і лупу. Виводить токсини і зайву рідину з тканин, що сприяє усуненню целюліту.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії розмаринової.

Дотримуватися обережності при вагітності, підвищеній чутливості шкіри.

Не застосовувати при епілепсії, гіпертонічній хворобі, а також одночасно з препаратами, що містять залізо.

Способ применения и дозы

Розмаринова олія добре поєднується з лавандовою, пачулієвою, взятими в рівних пропорціях, кипарисовою, ялівцевою, апельсиновою і геранієвою ефірними оліями (співвідношення 1:1:1:1) Застосовувати при догляді за шкірою і волоссям. Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, а також для масажу, ванн, в компресах, розтираннях  та  аромалампах.

Збагачення косметичних засобів

3 краплі розмаринової олії або її суміші з іншими оліями додати до 10 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, ополіскувача, шампуню і ін.).

Масаж
4-5 крапель розмариновоїї олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (персикових кісточок, мигдальної, оливкової та ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-5 крапель розмаринової олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з емульгатором (молоком, медом, морською або кухонною сіллю). Тривалість процедури -10-20 хвилин.

Холодні обтирання

2-5 краплі ефірної олії на 1 склянку холодної води. Змочити  рушник або губку і сильно розтерти тіло.

Ароматизація приміщення

3-5 крапель розмаринової олії додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення, при відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика розмариновое 5 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: