Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика абсолютное ванили 10 мл

Код: 75441
Масло эфирное Ароматика абсолютное ванили 10 мл
Цена от 138.51 до 217.40 грн

Наличие в 48 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика абсолютное ванили 10 мл

Состав

100% ефірна олія абсолютна ванілі (Vanilla Tahitensis Bean Extract).

Опис

Ванільну абсолютну ефірну олію отримують з оброблених плодів ванілі плосколистної (Vanillaplanifolia, синонім: Vanillafragrans), сімейство орхідних (Orchidaceae).

Аромат: солодкий, теплий аромат ванілі.

Дія: розслаблююча, антисептична, протизапальна, болезаспокійлива, антидепресивна, заспокійлива, седативна.

Ефірна олія абсолютна ванілі підходить для догляду за всіма типами шкіри, але завдяки вираженим заспокійливим і антисептичним властивостям добре допомагає проблемній і подразненій шкірі. За своєю дією це дуже м'яка олія і в догляді за проблемною шкірою вона дбайливо, але ефективно знімає запалення, почервоніння, заспокоює епідерміс, усуває нервовий висип і подразнення, сприяє профілактиці купероза. Аромаолія робить шкіру більш м'якою і бархатистою, еластичною і підтягнутою, сприяє її регенерації і збереженню вологи.

Абсолют ванілі надає косметиці антисептичні, протизапальні, зволожуючі і омолоджуючі властивості. Олія також має відбілюючий і матуючий ефект, вона допоможе Вам вирівняти колір обличчя.

Це відмінний заспокійливий засіб, що володіє дуже сильною розслаблюючою дією не тільки на тіло, але і на душу. Солодкий і теплий аромат абсолюту ванілі допомагає впорається зі стресом, гнівом, люттю і емоційною напругою. Запах цієї ефірної олії не тільки розслабляє напружені нерви, а й сприяє підвищенню концентрації уваги і поліпшенню пам'яті.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ванільної ефірної олії. Дотримуватися обережності при вагітності, епілепсії, гіпертонії.

Уникати потрапляння в очі. Можливе подразнення чутливої шкіри. При тривалому застосуванні може викликати головний біль.

Увага! Ефірні олії абсолюти - висококонцентровані фітоесенції! Призначені для використання тільки в сильно розбавленому вигляді! Ні в якому разі не нехтуйте цим застереженням!

Способ применения и дозы

Ефірна ванільна олія добре поєднується з ефірними оліями анісу, жасмину, імбиру, рожевого дерева, санталу, а також усіма квітковими, цитрусовими і деревними оліями. Ці композиції можна використовувати для масажу, ванни, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель ефірної ванільної олії (або її суміші з іншими ефірними оліями в рівних частинах) змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, маски, шампуню, бальзаму та інші).

Масаж

3-5 крапель ефірної ванільної олії змішати з 1-2 столовими ложками рослинної олії-основи (пшеничних зародків, авокадо, жожоба, виноградних кісточок, персикових кісточок та інш) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-7 крапель ефірної ванільної олії попередньо змішаної з 1-2 столовими ложками емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10 -15 хвилин.

Сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 3-5 крапель ефірної ванільної олії розвести в 500 мл води.

Ароматизація

Ефірна ванільна олія відмінно дезодорує приміщення. 3-5 крапель (на 15 м2) ефірної ванільної олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика абсолютное ванили 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: