Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика коричное (корицы) 10 мл

Код: 75457
Масло эфирное Ароматика коричное (корицы) 10 мл
Цена от 63.98 до 129.10 грн

Наличие в 106 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика коричное (корицы) 10 мл

Состав

100% ефірна олія кориці (Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil).

Опис

Коричну ефірну олію отримують з кори і листя вічнозеленого чагарнику коричника цейлонського (кориці цейлонської) - Cinnamomum zeylonicum Blume (сімейство лаврові - Lauraceae) методом перегонки з водяною парою.

Аромат: пряний, теплий, гіркий і одночасно неймовірно солодкий, нагадує запах кориці і гвоздики.

Дія: заспокійлива, спазмолітична, болезаспокійлива, сильний адаптоген і антисептик, тонізуюча, афродизіак.

Ефірна олія кориці є сильним адаптогеном, який підвищує тонус організму, метаболізм і стимулює функції різних систем організму людини. Воно може використовуватися для релаксації і усунення фригідності.

Коричне масло вважається натуральним антидепресантом і чудовим тонізуючим засобом, який покращує емоційний стан людини. Якщо ви стомлені, напружені, перебуваєте в постійному стресі, спробуйте регулярно приймати ванни з маслом кориці або просто вдихати коричний аромат, додавши кілька крапель ефірної олії в спеціальну аромалампу.

За рахунок свого хімічного складу корична олія підвищує ефективність кровопостачання різних органів і тканин, а, отже, може тонізувати шкіру, підвищувати її пружність, живити клітини зів'ялої шкіри і надавати омолоджуючий ефект. Корична олія може усувати блідість шкіри.

Також має помірну стягуючу дію і сприяє більш швидкому усуненню синців, бородавок, допомагає при корості і грибкових ураженнях шкіри.

Строго дотримуючись дозування, ефірну олію кориці можна застосовувати в складі шампунів, масок і бальзамів для волосся. Вона не тільки зменшить кількість посічених кінчиків, а й активізує обмін речовин у верхніх шарах шкіри голови, посилить приплив крові до коріння волосся, як результат - волосся почне швидше рости, коріння зміцниться, а волосся перестане випадати.

 

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії коричної.

З обережністю застосовувати при ніжній, чутливій шкірі.

Не застосовувати при нервовому виснаженні, гіпертонічній хворобі, вагітності, під час протипухлинної хіміотерапії.

Способ применения и дозы

Олія корична добре поєднується з такими оліями, як апельсинова, ялинова, жасминова, ілангова, м'яти перцевої, санталова, евкаліптова (в співвідношенні 1:1). Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, масажу, прийняття лазень, саун і ванн, випаровування в аромалампах.

Збагачення косметичних засобів

2-3 краплі коричної олії або її суміші з іншими оліями додати до 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, шампуню, ополіскувача, маски і т.д.).

Масаж

3-5 крапель коричної олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикових або виноградних кісточок та ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-4 краплі коричної олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-20 хвилин.

Лазня і сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 3-5 крапель олії розвести в 500 мл води.

Ароматизація приміщення

3-5 крапель коричної олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика коричное (корицы) 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: