Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика тимьяновое 10 мл

Код: 62134
Масло эфирное Ароматика тимьяновое 10 мл
Цена от 66.10 до 124.40 грн

Наличие в 100 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика тимьяновое 10 мл

Состав

100% ефірна олія чебрецю (Thymus Vulgaris Oil).

Опис

Чебрецеву ефірну олію отримують методом парової дистиляції надземної квітучої частини чебрецю звичайного (Thymus vulgaris L.), сімейство ясноткові (Laminaceae) або губоцвіті (Labiatae).

Аромат: сильний, теплий, солодкуватий, масляний, пряно-трав'янистий, з нотою вологої деревної кори; відчувається в цьому ароматі відтінки родючої землі, що може складно сприйматися міськими жителями.

Дія: знімає втому, заспокійливий засіб, бактерицидна, фунгіцидна, противірусна; сечогінна, протизапальна, антисептичну; жарознижувальна, в'яжуча, загоювальна, високо антиоксидантна; тонізуюча, антидепресивна; цитофілактична, протиблювотна, антитоксична, дезодоруюча, інсектицидна.

Ефірна олія чебрецю застосовується при гострих і хронічних захворюваннях органів дихання (бронхіт, пневмонія, кашель, грип), носоглотки (фарингіт, тонзиліт, синусит), сечостатевої системи (цистит, уретрит, цервіцит, сальпінгіт), артритах, міозитах, невритах, кровоточивості ясен, астенії.

Продукт ефективно захищає від шкідливих бактерій і захворювань, підвищуючи імунітет і надаючи могутню противірусну і антисептичну дію.

Також вона регулює роботу шлунково-кишкового тракту і артеріальний тиск.

Олія чебрецю гармонійно впливає на організм в цілому. Воно пожвавить, коли Ви повинні бути бадьорими, і допоможе заснути, коли Ви цього потребуєте.

Запах чебрецю вирівнює емоційний фон, усуває депресію, підсилює спрагу діяльності, надає мужність і хоробрість, вселяє впевненість в своїх силах.

За допомогою чебрецю Ви можете впоратися з інтенсивним випадінням волосся і зміцнити дерму, підвищивши її пружність і еластичність.

Будучи найсильнішим антисептиком, олія сприяє загоєнню ран, виразок, порізів, опіків, карбункулів, фурункулів і інших гнійних уражень шкіри. Вона усуває інфільтрати, пухирі, печіння, біль, почервоніння, набряклість та свербіж шкіри. Дає позитивний ефект при екземі, псоріазі та інших дерматитах.

Олія чебрецю володіє антипаразитарною дією, завдяки якій вона ефективна при педикульозі і корості.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття компонентів, що входять до складу олії.

Не застосовувати при вагітності (має абортивну дію), гіпертонічній хворобі, епілепсії, схильності до судорог, гіпертиреозі.

Не наносити на шкіру засоби, що містять чебрецеву ефірну олію за 60 хвилин до прийому сонячних ванн.

Способ применения и дозы

  • Чебрецева олія розведена однією з рослинних олій (абрикосових кісточок, виноградних кісточок, жожоба та ін.) в співвідношенні 1:7, або в поєднанні з ефірними оліямии бергамотовою, кипарисовою, лимонною (1:1:1:1) рекомендується використовувати для догляду за проблемною шкірою.

    Чебрецева олія добре поєднується з мелісовою, розмариновою, евкаліптовою ефірними оліями, взятими в рівних пропорціях (використовувати для догляду за шкірою голови і волоссям). Ці композиції можна застосовувати для Збагачення косметичних засобів, масажу, ванн, ароматизації приміщення.

    Збагачення косметичних засобів

    2-5 крапель ефірної олії змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, маски та ін.)

    Масаж

    3-5 крапель ефірної олії змішати з 1-2 столовими ложками будь-якої рослинної олії (мигдальної, персикової, жожоба, виноградних кісточок), або обраного Вами крему. Можна взяти 3-5 крапель однієї з композицій олій.

    Ванни

    У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-5 крапель чебрецевої ефірної олії, або однієї з композицій олій, попередньо змішаної з 1-2 столовими ложками емульгатора (молока, меду, морської солі). Тривалість процедури – 10-15 хвилин.

    Лазня і сауна

    Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розпечене каміння 3-5 крапель олії розвести в 500 мл води.

    Ароматизація приміщення

    3-4 краплі чебрецевої ефірної олії або однієї з композицій олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури – 15-30 хвилин.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика тимьяновое 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: