Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика пачулиевое 10 мл

Код: 70394
Масло эфирное Ароматика пачулиевое 10 мл
Цена от 129.00 до 178.56 грн

Наличие в 105 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика пачулиевое 10 мл

Состав

100% ефірна олія пачулі (‎Pogostemon Cablin Oil).

Опис

Ефірну олію пачулі отримують методом парової дистиляції з ферментованого висушеного листя пачулі - Pogostemon patchoulу, Pogostemon cablin Benth. (Сімейство ясноткові - Lamiaceae).

Аромат: сильний, проникаючий, східний, нічний, таємничий, земляний, екзотичний, гіркувато-димний, смолисто-терпкий, деревно-бальзамічний, одночасно солодкуватий і пряний з відтінком прілого листя, сирого дерева і зеленої трави; аромат складний, має додатковий четвертий тон - тон спеки.

Дія: бактерицидна, фунгіцидна, противірусна, сечогінна, протизапальна, антисептична, жарознижувальна, в'яжуча, загоююча, високо антиоксидантна, тонізуюча, заспокійлива, антидепресивна, цитофілактична, протиблювотна, антитоксична, дезодоруюча, інсектицидна.

Ефірна олія пачулі має загальнозміцнювальну дію. Це аромат медитації, він регулює психо-емоційний стан, знімає зайву нервозність, володіє потужною антидепресивною дією. Афродизіак, усуває статеву холодність і безсилля.

Підвищує еластичність шкіри, «окреслює» пружні контури фігури, усуває в'ялість бюста, живота і стегон. Природний дезодорант.

Застосовується при грипі, ГРЗ, герпесі, ранах, що важко гояться, і саднах, опіках, розумовій та фізичній втомі, екземі, вугровому висипі, укусах комах.

Ідеальний засіб для догляду за в'янучою, сухою, старіючою, в'ялою, пористою шкірою. Рекомендується при жирному волоссі і лупі.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття пачулієвої ефірної олії. Не застосовувати при вагітності.

Способ применения и дозы

Пачулієва олія добре поєднується з такими оліями, як бергамотова, геранієва, жасминова, іланг-ілангова, неролієва, розмаринова, трояндова (в співвідношенні 1:1). Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, масажу, прийняття лазень, саун і ванн, випаровування в аромалампах.

Збагачення косметичних засобів

3-6 крапель пачулієвої олії або її суміші з іншими оліями додати до 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, шампуню, ополіскувача, маски і т.д.).

Масаж

3-5 крапель пачулієвої олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикових або виноградних кісточок та ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-5 крапель пачулієвої олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-20 хвилин.

Лазня і сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 3-5 крапель олії розвести в 500 мл води.

Ароматизація приміщення

3-5 крапель пачулієвої олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Инструкция для: Масло эфирное Ароматика пачулиевое 10 мл

Производитель: ОАО Золотоношский ПКФ для Ароматика, Украина

Регистрация: 05.03.02-04/34055

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика пачулиевое 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: