Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика абсолютное ванили 5 мл

Код: 58597
Масло эфирное Ароматика абсолютное ванили 5 мл
Цена от 81.80 до 138.76 грн

Наличие в 250 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика абсолютное ванили 5 мл

Состав

100% ефірна олія абсолютна ванілі (Vanilla Tahitensis Bean Extract).

Опис

Ванільну абсолютну ефірну олію отримують з оброблених плодів ванілі плосколистної (Vanillaplanifolia, синонім: Vanillafragrans), сімейство орхідних (Orchidaceae).

Аромат: солодкий, теплий аромат ванілі.

Дія: розслаблююча, антисептична, протизапальна, болезаспокійлива, антидепресивна, заспокійлива, седативна.

Ефірна олія абсолютна ванілі підходить для догляду за всіма типами шкіри, але завдяки вираженим заспокійливим і антисептичним властивостям добре допомагає проблемній і подразненій шкірі. За своєю дією це дуже м'яка олія і в догляді за проблемною шкірою вона дбайливо, але ефективно знімає запалення, почервоніння, заспокоює епідерміс, усуває нервовий висип і подразнення, сприяє профілактиці купероза. Аромаолія робить шкіру більш м'якою і бархатистою, еластичною і підтягнутою, сприяє її регенерації і збереженню вологи.

Абсолют ванілі надає косметиці антисептичні, протизапальні, зволожуючі і омолоджуючі властивості. Олія також має відбілюючий і матуючий ефект, вона допоможе Вам вирівняти колір обличчя.

Це відмінний заспокійливий засіб, що володіє дуже сильною розслаблюючою дією не тільки на тіло, але і на душу. Солодкий і теплий аромат абсолюту ванілі допомагає впорається зі стресом, гнівом, люттю і емоційною напругою. Запах цієї ефірної олії не тільки розслабляє напружені нерви, а й сприяє підвищенню концентрації уваги і поліпшенню пам'яті.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ванільної ефірної олії. Дотримуватися обережності при вагітності, епілепсії, гіпертонії.

Уникати потрапляння в очі. Можливе подразнення чутливої шкіри. При тривалому застосуванні може викликати головний біль.

Увага! Ефірні олії абсолюти - висококонцентровані фітоесенції! Призначені для використання тільки в сильно розбавленому вигляді! Ні в якому разі не нехтуйте цим застереженням!

Способ применения и дозы

Ефірна ванільна олія добре поєднується з ефірними оліями анісу, жасмину, імбиру, рожевого дерева, санталу, а також усіма квітковими, цитрусовими і деревними оліями. Ці композиції можна використовувати для масажу, ванни, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель ефірної ванільної олії (або її суміші з іншими ефірними оліями в рівних частинах) змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, маски, шампуню, бальзаму та інші).

Масаж

3-5 крапель ефірної ванільної олії змішати з 1-2 столовими ложками рослинної олії-основи (пшеничних зародків, авокадо, жожоба, виноградних кісточок, персикових кісточок та інш) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-7 крапель ефірної ванільної олії попередньо змішаної з 1-2 столовими ложками емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10 -15 хвилин.

Сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 3-5 крапель ефірної ванільної олії розвести в 500 мл води.

Ароматизація

Ефірна ванільна олія відмінно дезодорує приміщення. 3-5 крапель (на 15 м2) ефірної ванільної олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика абсолютное ванили 5 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: