Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика шалфея мускатного 20 мл

Код: 75494
Масло эфирное Ароматика шалфея мускатного 20 мл
Цена от 232.16 до 297.75 грн

Наличие в 7 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика шалфея мускатного 20 мл

Состав

100% ефірна олія шавлії мускатної (Salvia Sclarea Oil).

Опис

Шавлії мускатної ефірну олію отримують методом парової дистиляції з квітучих верхівок шавлії мускатної (Salvia sclarea L.), сімейство ясноткові (Laminaceae) або губоцвіті (Labiatae).

Аромат: характерний свіжий квітковий, горіхово-трав'яний, із солодко-гірким винним або амбровим відтінком.

Дія: бактерицидна, антисептична, протизапальна, болезаспокійлива, тонізуюча, спазмолітична, м'яка гіпотензивна, протисудомна, антиоксидантна, сечогінна, відхаркувальна, імуномодулююча, заспокійлива, ранозагоювальна, бальзамічна, дезодоруюча.

Ефірна олія шавлії мускатної стимулює травлення і зменшує пітливість.

Олія застосовується при безсонні і депресіях, порушеннях менструального циклу і ускладненнях менопаузи. Шавлієві Ванни допомагають при м'язових болях і знімають ефекти тривалих стресів і розумової напруги.

Олія мускатної шавлії балансує нервову систему: одночасно проявляє заспокійливу і загальну тонізуючу дію. Активуючи діяльність центральної нервової системи, олія шавлії відновлює сили, підвищує розумову і фізичну працездатність, поліпшує концентрацію уваги, збільшує ємність і продуктивність пам'яті, пробуджує інтуїцію, підвищує креативність і творчу активність.

Вона сприятливо впливає на шкіру і є відмінним засобом для проблемної шкіри. Рекомендується також для догляду за нормальною і віковою шкірою. Вона допомагає при запаленнях, врівноважує діяльність сальних залоз, добре розгладжує зморшки і пом'якшує шкіру.

Ця олія підходить для використання в лосьйонах після гоління.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії шавлії мускатної.

Вагітність, годування груддю, епілепсія.

Не застосовувати одночасно з препаратами, що містять залізо і алкоголь.

Способ применения и дозы

Олія шавлії мускатної добре поєднується з лавандовою та ялівцевою оліями в співвідношенні 1:1:1. Цю композицію можна використовувати для збагачення косметичних засобів, для масажу, ванн, аромаламп.

Збагачення косметичних засобів

3-5 крапель олії шавлії мускатної або її  суміші з іншими оліями змішати з 10 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, ополіскувача, шампуню і ін.)

Масаж

4-5 крапель олії шавлії мускатної або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (персикових кісточок, мигдальної, жожоба та ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 7-10  крапель олії шавлії мускатної або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-15 хвилин.

Ароматизація приміщення

2-3 краплі олії шавлії мускатної або однієї з композицій олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести олію на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика шалфея мускатного 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: