Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика кипарисовое 5 мл

Код: 75456
Масло эфирное Ароматика кипарисовое 5 мл
Цена от 64.50 до 113.30 грн

Наличие в 58 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика кипарисовое 5 мл

Состав

100% ефірна олія кипарису (Cupressus Sempervirens Leaf Oil).

Опис

Кипарисову ефірну олію отримують тривалою (10 - 17 годин) паровою дистиляцією паром високого тиску (не менше 5 атм) з плодів, листя і гілочок кипариса вічнозеленого - Cupressus sempervirens L. (сімейство кипарисові - Cupressaceae). Використання пара високого тиску забезпечує надходження в ефірну олію великої різноманітності сесквітерпенових речовин.

Аромат: чистий, теплий, глибокий, освіжаючий, деревний, смолистий, злегка пряний, солодкуватий.

Дія: протизапальна, антисептична, бактерицидна, тонізуюча, заспокійлива, ранозагоювальна, адаптогенна, зменшує жиро- і потовиділення.

Ефірна олія кипариса застосовується при шлунковій, матковій, носовій, травматичній кровотечі, рясних і хворобливих менструаціях, кровоточивості ясен, геморої, варикозному розширенні вен.

Допомагає при набряках, підвищеній пітливості, нетриманні сечі, м'язових судомах, хронічному бронхіті, застуді, астмі, туберкульозі легенів, кашлюку, захриплості голосу, для профілактики ГРЗ і грипу. Як спазмолітик допомагає при бронхоспазмах, головних болях, шлункових, кишкових, ниркових і печінкових кольках.

Використання ефірної олії кипариса в ваннах і в аромалампі врівноважує нервові процеси і емоційний фон. Застосування масла показано при неуважності, нервовому зриві, напруженні, нестримному плачі, розтраті енергії, а також для запобігання передчасного сім'явиверження.

Перешкоджає старінню шкіри. Має цілющу дію при шкірних проблемах нейроендокринного характеру. Підходить для догляду за чутливою, схильною до подразнення і почервоніння шкірою.

Олію застосовують для так званого силует-масажу, що дозволяє провести м'язову корекцію фігури.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії кипарисової.

Не застосовувати при вагітності, гіпертонії, епілепсії, тромбофлебіті і постінфарктних станах.

Способ применения и дозы

Олія кипарисова добре поєднується з такими оліями, як геранієва, лавандова, лимонна, ялівцева, соснова (в співвідношенні 1:1). Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, масажу, прийняття лазень, саун і ванн, випаровування в аромалампах. Застосовується при чутливій, жирній та комбінованій шкірі.

Збагачення косметичних засобів

2-4 краплі кипарисової олії або її суміші з іншими оліями додати до 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, шампуню, ополіскувача, маски і т.д.).

Масаж

4-6 крапель кипарисової олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикових або виноградних кісточок та ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-5 крапель кипарисової олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-20 хвилин.

Лазня і сауна

Для ароматизації повітря в лазні і сауні шляхом нанесення на розжарені камені 4-6 крапель олії розвести в 500 мл води.

Ароматизація приміщення

4-6 крапель кипарисової олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хвилин.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика кипарисовое 5 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: