Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика еловое 10 мл

Код: 58196
Масло эфирное Ароматика еловое 10 мл
Цена от 77.50 до 145.36 грн

Наличие в 102 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика еловое 10 мл

Состав

100% ефірна олія ялини (Picea Abies Oil).

Опис

Ялинову ефірну олію добувають методом парової дистиляції з хвої ялини європейської - Picea abies (L.Karst., синонім: Picea excelsa Lam. Link. (Сімейство соснові - Pinaceae), зберігаючи всі корисні властивості, якими ми можемо насолодитися.

Аромат: приємний смолисто-гіркуватий хвойний запах, що нагадує масло сріблястою ялиці.

Дія: бактерицидна, протигрибкова, антисептична, загоююча, заспокійлива, антиоксидантна.

Ефірна олія ялини збільшує показники неспецифічного захисту, стимулює імунологічну реактивність. Підвищуючи опірність організму, сприяє швидкому відновленню здоров'я після важких хвороб.

Знімає запальні процеси в органах дихання і виділення, усуває застійні явища при захворюваннях верхніх дихальних шляхів, запалення сечового міхура і сечоводів, покращує провідність міокарда і функціональний стан всієї серцево-судинної системи.

Також підвищує розумову і фізичну працездатність, балансує емоційний стан.

Відновлює тканини при ударах, гематомах, саднах, ранах.

Завдяки своїм властивостям, засіб ефективно бореться з передчасним старінням, глибоко зволожує, прискорює оновлення клітин, живить їх, насичує киснем і корисними мікроелементами, покращує структуру шкіри і її імунітет.

Олія незамінна для здоров'я і гарного зовнішнього вигляду волосся. Вона постачає тканинам вітаміни, зміцнює коріння, відновлює пасма по всій довжині, розгладжує кутикулу, робить стовбур волоса товщим, тим самим забезпечуючи густоту і пишність волосся. Перешкоджає випадінню волосся і утворенню лупи.

Чудова олія для саун і лазні.

Противопоказания

Застереження

Особам з індивідуальним несприйняттямм компонентів, що входять до складу олії.

Не застосовувати в перші шість місяців вагітності.

Способ применения и дозы

  • Ялинова олія добре поєднується з іншими ефірними оліями - апельсиновою, кедровою, коричною, лавандовою, мандариновою, розмариновою, сосни сибірської, сосни альпійської, евкаліптовою. У поєднанні з іншими оліями береться в співвідношенні 1: 1 і може бути застосована як для збагачення косметичних засобів, так і для масажу, ванн, ароматизації приміщень.

    Збагачення косметичних засобів

    4-8 крапель ялинової олії або однієї з композицій ефірних олій змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, тоніку, гелю, ополіскувача).

    Масаж

    6-7 крапель ялинової олії або однієї з композицій олій змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикових кісточок, виноградних кісточок та ін.), або обраного Вами крему.

    Ванни

    У наповнену ванну (37-38 ºС) додати 6-7 крапель ялинової олії або однієї з композицій олій, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10-20 хвилин.

    Ванночки для ніг: 2-3 краплі ялинової ефірної олії або однієї з композицій олій на 5-7 л теплої води.

    Ароматизація приміщення

    4-6 крапель ялинової олії або однієї з композицій олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика еловое 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: