Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика апельсиновое 5 мл

Код: 62078
Масло эфирное Ароматика апельсиновое 5 мл
Цена от 63.18 до 114.87 грн

Наличие в 133 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика апельсиновое 5 мл

Состав

100% ефірна олія апельсину (Citrus Sinensis Peel Oil Expressed).

Опис

Апельсинову ефірну олію отримують шляхом механічного холодного пресування шкірки плодів і стиглих плодів солодких або китайських апельсинів  –  Citrus sinensis (L.) Pers. (Сімейство рододендронів  –  рутачів).

Аромат: легкий, теплий, солодкий, пікантний і освіжаючий.

Дія: антидепресивна, заспокійлива, спазмолітична, протизапальна, сприяє зниженню ваги і виведенню токсинів з організму, відбілює шкіру.

Ефірна апельсинова олія володіє не тільки заспокійливим ефектом, але і освіжаючим. Це може зняти втому. Олія допомагає від безсоння.

Крім того, ефірна олія апельсина позитивно впливає на суху шкіру і надає зміцнюючий ефект, стимулює відновлення сухої шкіри і зволожує волосся. Підходить і для жирної шкіри, тому що очищає і звужує пори. Апельсинова олія також використовується для зменшення целюліту і допомагає проти лупи і сухості волосся.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальна непереносимість ефірної олії апельсинової. Дотримуватися обережності при вагітності і епілепсії.

Ефірна олія, нанесена на чутливу шкіру, під впливом сонячних променів може викликати її подразнення.

Способ применения и дозы

Апельсинова ефірна олія особливо добре поєднується з ефірною лавандовою олією (співвідношення 1:1). Цю композицію можна використовувати для масажу, ванн, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

3-5 крапель апельсинової ефірної олії змішати з 10-15 г (мл) основи (рослинної  олії, крему, тоніка, лосьйону, маски і інші).

Масаж

4-5 крапель апельсинової ефірної олії змішати з 1-2 столовими ложками рослинної  олії  (персикової, мигдальної, жожоба і інші), або обраного Вами крему. Для дітей - 1 крапля на 2 столові ложки персикової олії.

Ванни

У наповнену ванну (37-38°С) додати 5-7 крапель апельсинової ефірної олії, попередньо змішаної з 1-2 столовими ложками емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Час процедури 10-15 хвилин. Для дітей - 1 крапля апельсинової ефірної олії, розведеної в 1 столовій ложці молока на ванночку. Тривалість процедури 10-20 хвилин.

Сауна

5-10 крапель ефірної олії або її суміші з іншими оліями додати в ємність з невеликою кількістю гарячої води і помістити її на верхній стелаж парилки.

Ароматизація приміщень

Апельсинова ефірна олія дезодорує приміщення, створює святкову атмосферу. 5-6 крапель чистої апельсинової ефірної олії або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури 15-30 хвилин. Для ароматизації дитячої кімнати досить 1-2 крапель ефірної олії.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика апельсиновое 5 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: