Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Ароматика розового дерева 5 мл

Код: 58606
Масло эфирное Ароматика розового дерева 5 мл
Цена от 69.94 до 160.70 грн

Наличие в 133 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Ароматика розового дерева 5 мл

Состав

100% ефірна олія рожевого дерева (Aniba Rosodora Wood Oil).

Опис

Рожевого дерева ефірну олію отримують методом парової дистиляції з подрібненої деревини (стружки) рожевого, або червоного дерева - Aniba rosaeodora Ducke. (Сімейство лаврові - Lauraceae).

Аромат: свіжий, лісовий, квітковий з тоном конвалії, солодкий, трохи гіркувато-пряний, пікантний.

Дія: антибактеріальна, фунгіцидна, противірусна, антисептична, заспокійлива, тонізуюча, антидепресивна, регенеруюча, болезаспокійлива, спазмолітична, антиконвульсивна, дезодоруюча, інсектицидна, ароматичний адаптоген, афродизіак.

Ефірна олія рожевого дерева нормалізує обмін речовин, виводить з організму шлаки, знижує артеріальний тиск.

Має протизапальну і пом'якшувальну дію на органи дихання, усуває бронхоспазми, полегшує хронічний кашель і кашель курця, дає хороший ефект при сильному, болісному кашлі астматичного характеру. Знижує артеріальний тиск, оптимізує мозковий кровообіг.

Ефективна при мігрені і частих головних болях різної етиології, особливо що супроводжуються блювотою. Рожевого дерева олія стимулює діяльність мозку.

Володіє відмінними заспокійливими і тонізуючими властивостями. Піднімає настрій, відновлює душевну рівновагу, знімає втому. Визнаний афродизіак.

Підвищує пружність шкіри, усуває зморшки, судинний малюнок і купероз, формує гомогенне забарвлення шкіри. Підходить практично для всіх типів шкіри і дає прекрасний оздоровчий ефект.

Олія вважається хорошим репелентом.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальне несприйняття ефірної олії рожевого дерева.

З обережністю застосовувати при вагітності, гастритах, виразковій хворобі, при гострих захворюваннях нирок.

Способ применения и дозы

Олія рожевого дерева добре поєднується з ліметовою, неролієвою, санталовою оліями в співвідношенні 1:1:1:1. Цю композицію можна використовувати для збагачення косметичних засобів, для масажу, ванн, аромаламп.

Збагачення косметичних засобів

2-5 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями змішати з 10 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, тоніка, шампуню і ін.)

Масаж

6-7 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якого рослинної олії (оливкової, мигдальної, персикових кісточок, пшеничних зародків і ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 6-8 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-15 хвилин.

Сауна

5-7 крапель олії рожевого дерева або її суміші з іншими оліями додати в ємність з невеликою кількістю гарячої води і помістити на верхній стелаж парилки.

Ароматизація приміщення

5-7 крапель олії рожевого дерева або композиції олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести олію на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Ароматика розового дерева 5 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: