Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика макадамии 50 мл

Код: 58628
Масло растительное Ароматика макадамии 50 мл
Цена от 97.33 до 134.78 грн

Наличие в 33 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика макадамии 50 мл

Состав

100% олія макадамії (Macadamia Integrifolia Seed Oil).

Опис

Олію макадамії одержують методом пресування із подальшою рафінацією з горіхів макадамії (Macadamia родина Протейні (Proteáceae)) методом холодного пресування з подальшим рафінуванням. Батьківщина  макадамії - Австралія, де ці горіхи вважаються священними; росте також  в Каліфорнії, в Бразилії, на Гаваях.

Горіхи макадамії  унікальні. Вони є найдорожчими горіхами в світі: і їх вирощують менше, ніж виробляють чорної ікри. Вчений, що першим описав цей вид горіхів, назвав їх на честь свого друга, Джона Макадама (John Macadam, 1827-1865), доктора медицини і хімії. Ці горіхи називають також муллімбімбі, бумера, киндал-киндал.

З горіхів макадамії одержують олію, близьку за складом до олій, що отримують з морських ссавців (спермацету). За те, що олія макадамії миттєво вбирається в шкіру, її називають «швидко зникаюча олія». За 1000 років використання не було зареєстровано жодного випадку несприйняття або негативного ефекту від застосування цієї олії.

Застосовується:

  • для догляду за шкірою усіх типів;
  • для будь-якого виду масажу;
  • для видалення макіяжу з ніжних ділянок навколо очей;
  • для догляду за волоссям.

Натуральна рослинна олія «Макадамії» від ТМ «Ароматика» з природним вмістом насичених і ненасичених жирних кислот, вітамінів РР і групи В, володіє антиоксидантними, пом'якшуючими і кондиціонуючими властивостями.

Є цінною масажною олією, вона повністю всмоктується і засвоюється епідермісом.

Може застосовуватися для зняття макіяжу з ніжних або пошкоджених областей шкіри, особливо чутливих ділянок навколо очей.

Олія макадамії відновлює епідермальний захисний бар'єр, підтримує пружність і еластичність шкіри. Засіб допомагає чутливій шкірі, усуває почервоніння, лущення і роздратування шкіри, а також її реактивність до сонячних променів. Підходить для догляду за зрілою і в'янучої шкірою, уповільнює процес старіння.

Ефективна при догляді за пошкодженим, сухим волоссям після фарбування або хімічної завивки.

Противопоказания

Індивідуальна несприйняття олії макадамії.

Способ применения и дозы

Олія макадамії може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення  готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Масажна олія: 1 частину олії макадамії (1-2 столові ложки олії), 1 частину сезамової олії, 1 частину оливкової олії, 3-5 крапель ефірної олії розмаринової, 3-5 крапель ефірної олії лимонної, 3-5 крапель ефірної олії грейпфрутової, 3-5 крапель ефірної олії лавандової, 1 столова ложка  соку або кашки алое, 1 столову ложку м'якоті авокадо (або гарбуза) ретельно змішати. Одержаною сумішшю щодня масажувати проблемні ділянки фігури.

Масажний мішечок для ванни: у мішечок з марлі насипати вівсяних пластівців об'ємом 1-1,5 стакани, додати 1 чайну ложку олії макадамії, 1 чайну ложку олії реп'яхової, 5 крапель ефірної олії  розмаринової  або чебрецевої, 5 крапель ефірної шавлієвої олії. Використовувати мішечок замість губки.

Крем для рук і ніг: 1 столову ложку гліцерину, 1 столову ложку сезамової олії, 1 чайну ложку олії макадамії, 1 чайну ложку соку Алое Вера, 10 крапель ефірної олії апельсинової ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Наносити на очищену шкіру рук і ніг. Суміш зберігати в холодильнику.

Догляд за шкірою обличчя:

  • кілька крапель олії макадамії нанести на змочений в теплій воді та віджатий тампон і протерти шкіру;
  • змішати 1 чайну ложку олії макадамії, 1 чайну ложку олії мигдалевої і 2-4 краплі ефірної олії трояндової. Кілька крапель суміші нанести на кінчики пальців рук і втерти в шкіру легкими масуючими рухами.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика макадамии 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: