Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика шиповника 50 мл

Код: 75616
Масло растительное Ароматика шиповника 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика шиповника 50 мл

Состав

100% олія шипшини (Rosa Canina Flower Oil).

Опис

Олію шипшини одержують методом пресування с подальшою рафінацією з насіння шипшини (Rósa  родина Розові (Rosáceae)). Культивується шипшина переважно в Марокко і Болгарії.

Виявляється, в давнину за цією дивовижною рослиною споряджали спеціальні державні експедиції. Цілющі властивості шипшини були відомі ще в XVII столітті. Її плоди і олія вважалися дуже дорогими ліками і цінувалися як надзвичайно ефективний лікувальний засіб. Знахарі, травники здавна використовували її в своїх зіллях.

Олія шипшини не дарма має титул «короля натуральних олій». Властивості її надзвичайно різноманітні.

Застосовується:

  • для різних видів масажу;
  • для догляду за шкірою навколо очей і губ;
  • для догляду за шкірою усіх типів.

Натуральна рослинна олія «Шипшини» від ТМ «Ароматика» з природним вмістом каротиноїдів, токоферолу і вітаміну С, має антимікробні, загальнозміцнюючі і регенеруючі властивості.

Є прекрасним тонізуючим засобом по догляду за втомленою шкірою, шкірою, що в'яне, при ранніх зморшках, особливо навколо очей і губ.

Олія шипшини допомагає в регенерації шкіри і слизових покривів при опіках, післяопераційних швах, пролежнях, трофічних виразках, екземі, дерматозах, воно знижує формування келоїдних ран і знімає почервоніння рубців.

Рекомендується використовувати при тріщинах сосків у годуючих матерів.

Олія ефективна для лікувально-профілактичного масажу, а також для тонізуючого масажу шкіри обличчя.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття олії шипшини.

Способ применения и дозы

Олія шипшини може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення  готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Аплікації: змочені в олії шипшини марлеві серветки накласти на проблемні ділянки шкіри на 15-30 хвилин 2 рази на день.

Олії масажні:

  • 1 частина олії  шипшини, 1 частина кедрової олії, 1 частина оливкової олії і 1 частина олії звіробою. Масажувати проблемні ділянки тіла щодня;
  • 1 столова ложка олії шипшини, 3 краплі ефірної олії лавандової, 3 краплі ефірної олії лимонної, 4 краплі ефірної олії мелісової. Дану пропорцію при необхідності збільшити в 10-20 разів.

Маски для обличчя:

  • 1 столову ложку (з гіркою) пшеничних висівок або пшениці перемолоти, додати 1 чайну ложку олії шипшини і 1 столову ложку відвару кропиви. Кашку нанести на обличчя. Через 30 хвилин змити теплою водою;
  • 2 столові ложки вівсяної муки, 2 яєчні білки, 1 столову ложку меду, 1 чайну ложку олії шипшини, 1 чайну ложку олії волоського горіха перемішати до отримання однорідної маси. Нанести на обличчя на 30 хвилин, а потім змити маску теплою водою.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика шиповника 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: