Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика льняное 20 мл

Код: 75576
Масло растительное Ароматика льняное 20 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика льняное 20 мл

Состав

100% олія льону (Linum Usitatissimum Seed Oil).

Опис

Лляну олію одержують методом справжнього холодного пресування із подальшою фільтрацією з насіння льону звичайного (Linum usitatissimu і Linum humile) родини лляні (Linaceae). Олія льону має світло-жовтий колір, приємний характерний запах. Вона містить ряд насичених, моно- та поліненасичених жирних кислот, вітаміни А, В, Е  і особливо  багато вітаміну F, який необхідний для формування захисного шару шкіри. За вмістом ненасичених жирних кислот олія льону в 2 рази перевершує риб'ячий жир.

Льон – одна з найдавніших культур, яка  використовується людством. Численні рецепти  використання насіння льону наведені Авіценною (XI ст.) в його працях. Він рекомендував їх використовувати як протикашльовий і противиразковий засіб. У вигляді пов'язок з додаванням соди та інжиру  - від ластовиння і  ”молочних прищів”, суміш їх з крес-салатом і медом або воском і медом для зміцнення нігтів.

Олія льону знайшла  широке застосування в сучасній косметології. Вітаміни і антиоксиданти, що входять до її складу, захищають шкіру від дії агресивних факторів зовнішнього середовища і руйнівної дії вільних радикалів.

Застосовується:

  • для догляду за волоссям;
  • для догляду за шкірою усіх типів.

Натуральна рослинна олія «Льону» від ТМ «Ароматика» володіє ранозагоювальними і зволожуючими властивостями. Використовується при лікуванні порізів і запалених ран, опіків, обморожень, променевих ушкодженнях шкіри. Формує захисну плівку на поверхні шкіри, запобігає її висиханню.

Льняна олія в формі масок або аплікацій сприяє усуненню мікротріщин, затвердінь і відновленню еластичності на огрубілих ділянках шкіри.

Олія сприяє омолодженню, підтримає тонусу шкіри, усуває і запобігає утворення зморшок на обличчі, шиї, руках.

Масаж волосистої частини голови з лляною олією нормалізує функцію сальних залоз і зменшує прояви жирної себореї.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття олії льону.

Способ применения и дозы

Олія льону може використовуватися у вигляді аплікацій, масок, змазувань в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими рослинними оліями, як базова олія для створення аромакомпозицій з натуральними ефірними оліями; для приготування масажних і косметичних  сумішей, для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Масаж: кілька крапель чистої олії нанести на кінчики пальців рук і  масажними рухами втерти в шкіру. Можна приготувати суміш з ефірними оліями: до 2 столових ложок олії льону додати по 1-2 краплі ефірних олій геранієвої, ялівцевої, лимонної та фенхелевої або лавандової, розмаринової та кипарисової, і використовувати для масажу загрубілих ділянок шкіри.

Для масажу волосистої частини голови бажано змішувати олію льону з олією жожоба в співвідношенні 1:1.

Збагачення косметичних засобів: до 10 мл крему, тоніку або  лосьйону додати 5-10 мл олії льону; 7-10 мл олії льону додати до 100 мл шампуню або бальзаму для волосся.

Маски, аплікації, змазування: олія використовується в чистому вигляді, в суміші з іншими рослинними (в співвідношенні 1:1)  і ефірними (1-2 краплі на столову ложку жирової основи) оліями.

Для шкіри обличчя: до 1 столової ложки олії додати по 1-2 краплі ефірних олій санталової, ліметової, трояндової. Просоченими олією серветками протирати шкіру 3-4 рази на день.

Догляд за руками і ногами: чистою олією  або її сумішшю з однією з жирних олій (мигдалевою, абрикосовою, жожоба в співвідношенні 1:1) та ефірними оліями (лимонною, евкаліптовою і лавандовою або розмариновою, пачулієвою і ромашковою або чабрецевою і лавандовою (2-3 краплі на 1 столову ложку жирової основи)) масувати руки і ноги протягом 5 - 10 хвилин. Процедури проводити 1-2 рази на день.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика льняное 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: