Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика облепиховое 20 мл

Код: 58634
Масло растительное Ароматика облепиховое 20 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика облепиховое 20 мл

Состав

100% олія обліпихи (Hippophae Rhamnoides Oil).

Опис

Обліпихову олію одержують з плодів обліпихи крушино подібної (Hippóphaе родина Лохові (Elaeagnaceae)), яка  культивується в Європі (Росії, Україні), в Китаї та інших країнах.

Ще в стародавньому трактаті Тибету «Ши бу ідіан», написаному в IХ столітті до нашої ери перераховувалися цілющі властивості обліпихи. У працях Гіппократа теж знаходяться препарати з обліпихи, які пропонувалися знаменитим стародавнім лікарем для лікування захворювань шлунку.

Цілющі властивості обліпихи були відомі і слов'янським народам. Зокрема, просвітитель Кирило, що створив слов'янську писемність, під час своїх подорожей лікував місцевих жителів, використовуючи «красно олія» для лікування опіків і ран.

Своє друге народження олія обліпихова знайшла в 17 столітті при освоєнні Сибіру російськими козаками. Потрапивши в ті суворі краї без необхідних медикаментів, козаки швидко визначили чудодійні властивості обліпихи загоювати навіть найважчі рани.

Застосовується:

  • для щоденного догляду за всіма типами шкіри;
  • для догляду за волоссям;
  • для щоденного догляду за шкірою рук і ніг;
  • для догляду за нігтями.

Натуральна рослинна олія «Обліпихова» від ТМ «Ароматика» володіє антибактеріальними, протизапальними, загоювальними і регенеруючими властивостями.

Олія застосовується при променевих пошкодженнях шкіри, термічних і хімічних опіках, пролежнях, трофічних виразках; при ураженнях слизової оболонки, лікуванні ерозій, виразок шийки матки, кольпітів, ендоцервіцитів; для лікування очей при травмах і дефектах рогівки, при виразках, кон'юнктивітах, кератитах, трахомі, променевих пошкодженнях і опіках очей, при авітамінозі; для профілактики професійних захворювань верхніх дихальних шляхів.

Це прекрасний засіб для догляду за проблемною шкірою при вугровому висипі, дерматитах і тріщинах. Допомагає при ряді шкірних захворювань (екзема, псоріаз, вовчак), використовується для догляду за сухою і в'янучою шкірою, для профілактики передчасного старіння шкіри, проти зморшок.

Олія обліпихи освітлює пігментні плями і веснянки. Використовується для росту і зміцнення волосся і нігтів.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття обліпихової олії.

Способ применения и дозы

Обліпихова олія може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, пов'язок, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Збагачення косметичних засобів: можна додавати до  рідких кремів, шампунів, лосьйонів, гелів, пляжних кремів у такому співвідношенні:

  • для сухої шкіри та волосся 7 мл обліпихової олії на 100 мл косметичного засобу;
  • для нормальної шкіри та волосся – 5 мл;
  • для жирного волосся - 3 мл;
  • 15-20 мл на 100 мл пляжної косметики.

Масаж: для масажу шиї, обличчя при сухій шкірі до  1 столової ложки обліпихової олії або  її суміші з олією жожоба, або авокадо, олією пшеничних зародків  (1:1) можна додати по 1-2 краплі ефірних олій трояндової і санталової або санталової, ліметової і неролієвої; при жирній шкірі – 1-2 краплі ефірних олій іланг-ілангової, грейпфрутової і бергамотової. Обліпихову олію ретельно перемішати з олією жожоба в рівних пропорціях, попередньо нагрівши суміш до температури +37- +38°C, використовувати протягом 1-2 хвилин для масажу обличчя, шиї.

Для моделюючого масажу: обліпихова  олія, збагачена ефірною олією (на 1 столову ложку 1-2 краплі) апельсиновою, мандариновою, пачулієвою, фенхелевою, розмариновою, ялівцевою, санталовою, грейпфрутовою є відмінним засобом для моделюючого масажу.

Маска для волосся: до 10 мл шампуню додати 3 столові ложки обліпихової олії, 1 ст. ложку олії волоського горіха, змішати, нанести суміш на волосисту частину голови, потім ретельно розчесати волосся. Загорнути волосся поліетиленовою плівкою і зверху рушником для зігрівання. Через 30-50 хвилин вимити голову.

Маски для обличчя:

  • 1 столову ложку (з гіркою) розмелених пшеничних висівок або пшениці, 1 чайну ложку олії обліпихової, 1 чайну ложку олії волоського горіха, перемішати, нанести на обличчя. Через 30 хвилин змити теплою водою;
  • 1 столову ложку  олії обліпихової, 3 краплі ефірної олії кипарисової, 4 краплі ефірної олії  пачулієвої, 3 краплі ефірної олії неролієвої ретельно змішати. Наносити щодня на очищену шкіру обличчя, бажано на ніч.

Догляд за губами і шкірою навколо очей: обліпиховою олією щодня на ніч змазувати повіки та губи.

Условия хранения

зберігати щільно закритою, у недоступному для дітей місці, за температури не вищої +25 °С. Уникати потрапляння прямого сонячного проміння.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика облепиховое 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: