Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика грецкого ореха 20 мл

Код: 62007
Масло растительное Ароматика грецкого ореха 20 мл
Цена от 85.91 до 85.91 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика грецкого ореха 20 мл

Состав

100% олія волоського горіха (Juglans Regia Seed Oil).

Опис

Олію волоського горіха отримують методом холодного пресування із подальшою рафінацією з ядер волоських горіхів (Júglans régia родина Горіхові (Juglandaceae)). Народні назви волоського горіха: Христов горіх, кам'яний горіх, чужоземний горіх. Культивується  в Європі та Середній Азії.

Приблизно десять століть назад ці плоди привозили на Русь грецькі купці. З тих пір і закріпилася за ними назва «грецькі». У середньовіччі була поширена думка, що волоський горіх допомагає від головних болів, оскільки формою він нагадує людський мозок. Навіть сьогодні назва волоського горіха в Афганістані звучить charmarghz, що означає "чотири мозку".

А старогрецький історик Геродот стверджував, що жерці Стародавнього Вавилону забороняли простим людям їсти волоські горіхи, оскільки вважалося, що вони позитивно впливають на розумову діяльність, а це простолюдинам ні до чого.

Застосовується:

  • для догляду за всіма типами шкіри, особливо сухою;
  • для догляду за чутливою і схильною до подразнень шкірою;
  • для догляду за проблемною шкірою;
  • для догляду за губами;
  • для щоденного догляду за шкірою рук і ніг;
  • для догляду за волоссям.

Натуральна рослинна олія «Волоського горіха» від ТМ «Ароматика» з природним вмістом каротиноїдів, вітамінів В1, В2, Р і рекордним вмістом вітаміну Е, має живильні, зволожуючі і захисні властивості.

Рекомендується для тонізації, живлення та пом'якшення сухої, чутливої і схильної до подразнень шкіри. Швидко вбирається, надає шкірі шовковистість, покращує колір. Допомагає отримати гарну рівну засмагу.

Засіб рекомендується використовувати для загоєння ран, тріщин, опіків, а також для зміцнення кровоносних судин і профілактики варикозного розширення вен.

Допомагає при лікуванні запальних і грибкових захворювань шкіри і слизових оболонок.

Противопоказания

Індивідуальне не сприйняття олії волоського горіха.

Способ применения и дозы

Олія волоського горіха може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення  готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, пов'язок, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Збагачення косметичних засобів: до 10 мл крему, 10 мл тоніку або лосьйону додати 5-10 мл олії волоського горіха; 7-10 мл олії волоського горіха  додати до 100 мл шампуню або бальзаму для волосся.

Масаж: змішати 10-15 мл олії волоського горіха і 4-6 крапель ефірної олії мандаринової або лавандової, або іланг-ілангової. Нанести на шкіру легкими масажуючими рухами.

Маска для комбінованої і жирної шкіри: в 10 мл олії волоського горіха додати 3 краплі ефірної  олії  лимона і трохи косметичної глини. Отриману суміш витримати на обличчі 20 хвилин, змити прохолодною водою.

Олія для  проблемної  шкіри: змішати 1 столову ложку олії волоського горіха, 5 крапель ефірної олії чайного дерева, 3 краплі ефірної олії чебрецевої, 2 краплі ефірної олії мелісової, 2 краплі ефірної олії розмаринової. Отриману суміш наносити щодня на проблемні ділянки шкіри легкими масажуючими рухами, залишки знімати серветкою.

Олія для сухої, чутливої шкіри  обличчя: 1 чайна ложка олії волоського горіха, 1 чайна ложка  кедрової олії, 1 чайна ложка олії обліпихової. Отриману суміш наносити на очищену шкіру обличчя на ніч, залишки олії знімати серветкою.

Догляд за губами: щодня 1-2 рази на день змащувати губи олією волоського горіха.

Маска для рук: 2 чайні ложки картопляного пюре, 1 чайна ложка олії волоського горіха, 1 чайна ложка олії авокадо. Отриману суміш нанести на руки, через 15 – 20 хвилин змити теплою водою.

Маска для волосся: змішати 1 збите яйце, 1 ложку олії волоського горіха і стільки ж меду. Суміш наносять на волосся під плівку, загортають теплою тканиною, а через 30 хвилин змивають.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика грецкого ореха 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: