Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика репейное 100 мл

Код: 58643
Масло растительное Ароматика репейное 100 мл
Цена от 149.00 до 149.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика репейное 100 мл

Состав

100% олія реп'яхова (Arctium Lappa Root Extract).

Опис

Реп'яхову олію одержують методом екстракції з коріння реп'яха (лопуха) (Árctium родина Айстрові (Asterceae), або Складноцвіті (Compsitae)). Сировину заготовлюють в Україні, Росії, Середній Азії, Сибіру.

Реп'ях або лопух – азіатська рослина, на Русі він з'явився після татаро-монгольської навали, пройшовши шлях в декілька тисяч кілометрів на кінських хвостах і шерстяних покривалах татарських юрт. І лише на початку 19 століття лопух перекочував до Західної Європи з обозами російської армії, що переслідувала Наполеона.

А в Японії реп'ях вважається городньою культурою і його вирощують та обробляють під назвою «гобо». Молоде листя використовують для приготування салатів і супів, а корені першого року зростання вживають в їжу сирими, вареними, печеними, смаженими, замінюють ними картоплю.

Реп'яхова олія здавна застосовується в косметології і дерматології. Це – найкращий косметичний засіб для догляду за волоссям і шкірою голови!

Застосовується:

  • для догляду за волоссям;
  • для поліпшення структури нігтів;
  • при сухості і тріщинах на шкірі;
  • для загоєння старих ран, дерматитів, екземи.

Натуральна рослинна олія «Реп'яхова» від ТМ «Ароматика», з природним вмістом жирних кислот, протеїнів, дубильних речовин і вітамінів, має живильні, регенеруючі і ранозагоювальні властивості. олія зміцнює коріння і структуру волосся, попереджає облисіння, позбавляє від лупи, свербіння і сухості шкіри голови.

Допомагає відновити слабку і пошкоджену структуру волосся при виснаженні, втраті природного блиску, крихкості, розщепленні кінчиків.

Засіб використовується для догляду за ламкими нігтями, а також при сухості і тріщинах на шкірі рук і ніг.

Противопоказания

Індивідуальна не сприйняття реп’яхової олії.

Способ применения и дозы

Реп’яхова олія може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Маски для волосся:

  • 1 столова ложка реп'яхової олії, 1 крапля ефірної олії  іланг-ілангової, 1 крапля ефірної олії мелісової, 2 краплі ефірної олії розмаринової. Втирати в корені волосся на 30 хвилин перед миттям голови;
  • 1 чайна ложка реп'яхової олії, 1 чайна ложка рослинної ромашкової олії, 1 чайна ложка олії зародків пшениці. Втирати в корені волосся на 30 хвилин перед миттям голови;
  • 1 чайна ложка реп'яхової олії, 1 чайна ложка олії ши (каріте), 1 столова ложка м'якоті грейпфрута, 4 краплі ефірної олії апельсинової. Суміш нанести на волосисту частину голови. Зробити теплий компрес (поліетиленова плівка + рушник) на 25-30 хвилин. Потім вимити волосся з шампунем.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика репейное 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: