Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика шиповника 20 мл

Код: 58653
Масло растительное Ароматика шиповника 20 мл
Цена от 133.99 до 134.00 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика шиповника 20 мл

Состав

100% олія шипшини (Rosa Canina Flower Oil).

Опис

Олію шипшини одержують методом пресування с подальшою рафінацією з насіння шипшини (Rósa  родина Розові (Rosáceae)). Культивується шипшина переважно в Марокко і Болгарії.

Виявляється, в давнину за цією дивовижною рослиною споряджали спеціальні державні експедиції. Цілющі властивості шипшини були відомі ще в XVII столітті. Її плоди і олія вважалися дуже дорогими ліками і цінувалися як надзвичайно ефективний лікувальний засіб. Знахарі, травники здавна використовували її в своїх зіллях.

Олія шипшини не дарма має титул «короля натуральних олій». Властивості її надзвичайно різноманітні.

Застосовується:

  • для різних видів масажу;
  • для догляду за шкірою навколо очей і губ;
  • для догляду за шкірою усіх типів.

Натуральна рослинна олія «Шипшини» від ТМ «Ароматика» з природним вмістом каротиноїдів, токоферолу і вітаміну С, має антимікробні, загальнозміцнюючі і регенеруючі властивості.

Є прекрасним тонізуючим засобом по догляду за втомленою шкірою, шкірою, що в'яне, при ранніх зморшках, особливо навколо очей і губ.

Олія шипшини допомагає в регенерації шкіри і слизових покривів при опіках, післяопераційних швах, пролежнях, трофічних виразках, екземі, дерматозах, воно знижує формування келоїдних ран і знімає почервоніння рубців.

Рекомендується використовувати при тріщинах сосків у годуючих матерів.

Олія ефективна для лікувально-профілактичного масажу, а також для тонізуючого масажу шкіри обличчя.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття олії шипшини.

Способ применения и дозы

Олія шипшини може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення  готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Аплікації: змочені в олії шипшини марлеві серветки накласти на проблемні ділянки шкіри на 15-30 хвилин 2 рази на день.

Олії масажні:

  • 1 частина олії  шипшини, 1 частина кедрової олії, 1 частина оливкової олії і 1 частина олії звіробою. Масажувати проблемні ділянки тіла щодня;
  • 1 столова ложка олії шипшини, 3 краплі ефірної олії лавандової, 3 краплі ефірної олії лимонної, 4 краплі ефірної олії мелісової. Дану пропорцію при необхідності збільшити в 10-20 разів.

Маски для обличчя:

  • 1 столову ложку (з гіркою) пшеничних висівок або пшениці перемолоти, додати 1 чайну ложку олії шипшини і 1 столову ложку відвару кропиви. Кашку нанести на обличчя. Через 30 хвилин змити теплою водою;
  • 2 столові ложки вівсяної муки, 2 яєчні білки, 1 столову ложку меду, 1 чайну ложку олії шипшини, 1 чайну ложку олії волоського горіха перемішати до отримання однорідної маси. Нанести на обличчя на 30 хвилин, а потім змити маску теплою водою.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика шиповника 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: