Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика кедрового ореха 50 мл

Код: 62022
Масло растительное Ароматика кедрового ореха 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика кедрового ореха 50 мл

Состав

100% олія кедрового горіха (Cedrus Deodara Seed Oil).

Опис

Олію кедрового горіха одержують з ядер кедрових горішків (насіння сосни сибірської кедрової (Pínus sibírica родини Соснові (Pínus)). Сировина заготовляється в екологічно чистих районах Алтаю і Забайкалля.

Цілющі властивості кедрової олії відомі з давнини. Ще при царюванні Івана Грозного кедровий горіх був предметом експорту – до 300 000 пудів горіха Росія щорічно продавала до Швеції, Англії, Персії та інших країн.

Російські лікарі застосовували олію з кедрових горіхів при лікуванні гіпертонії, атеросклерозу, хвороби виразки шлунку. Використовували її і зовнішньо – лікували опіки, садна, проводили з олією інгаляції, ванни, масаж.

Кедрова олія знайшла широке застосування в сучасній косметології. Маючи під рукою тільки кедрову олію, можна забезпечити повноцінний догляд за шкірою. Її можна використовувати для очищення, живлення і захисту шкіри на будь-яких ділянках тіла.

Кедрова олія добре розчиняє і видаляє всі забруднення, очищеній шкірі дає повноцінне живлення. Вітаміни та антиоксиданти  захищають шкіру від агресії кисневих радикалів, уповільнюючи процеси старіння, а жири утворюють на поверхні шкіри тоненьку плівку, що утримує вологу, але не перешкоджає диханню.
 
Застосовується:

  • для догляду за шкірою усіх типів;
  • для догляду за волоссям;
  • для догляду за нігтями, шкірою рук та ніг.

Натуральна рослинна олія «Кедрового горіха» від ТМ «Ароматика» з природним вмістом полінасищенних жирних кислот, білків, вітамінів С, E, РР групи В, має сильно виражені противірусні, антисептичні і бактерицидні властивості.

Вона омолоджує вікову шкіру, шкіру, що в'яне, робить її пружною і еластичною. Застосовується для живлення дуже сухої, схильної до подразнень шкіри (знімає алергічні прояви), допомагає при екземі, дерматозах, кропивниці, діатезі, варикозному розширенні вен. олія також захищає шкіру від УФ-випромінювання.

Олія кедрового горіха допомагає шкірі, що лущиться, потрісканій шкірі рук та ніг. ЇЇ можна використовувати для зміцнення нігтів, при целюліті, моделюванні фігури, спалюванні зайвого жирового шару.

Ефективна при захворюваннях волосся, перешкоджає їх випадінню.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття олії кедрового горіха.

Способ применения и дозы

Кедрова олія може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, пов'язок, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Масаж: нанести декілька крапель олії на кінчики пальців рук і  масажуючими рухами втерти в шкіру.

Олія для догляду за волоссям: змішати 2-3 яєчні жовтки з 1-2 чайними ложками олії кедрового горіха. Суміш втерти в коріння волосся, обгорнути голову поліетиленовою плівкою і рушником для зігрівання. Змити через 1 годину шампунем з обполіскувачем.

Олії для догляду за шкірою обличчя:

  • 1 частина кедрової олії (1 частина приблизно дорівнює 1- 2 столові ложки олії),  2 частини оливкової олії, 1 частина олії волоського горіха, 5 крапель ефірної олії лимонної, 5 крапель ефірної олії апельсинової. Суміш наносити кожного дня на чисту шкіру;
  • 1 столова ложка кедрової олії, 3 краплі ефірної олії рожевого дерева, 2 краплі ефірної олії неролієвої, 2 краплі ефірної олії лавандової. Олію нанести на обличчя перед сном на 15-20 хвилин, залишки зняти серветкою.

Маска для рук: 1 столова ложка кедрової олії, 1 чайна ложка меду, 1 столова ложка м'якоті гарбуза. Змішати, нанести на руки і масажувати (в т.ч. кутикули нігтів). Через 30 хвилин змити теплою водою.

Для зняття макіяжу: нанести на ватяний тампон олію кедрового горіха, протерти обличчя, а потім вмитися теплою водою.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика кедрового ореха 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: