Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика череды 50 мл

Код: 62068
Масло растительное Ароматика череды 50 мл
Цена от 112.18 до 112.18 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика череды 50 мл

Состав

100% олія череди (Bidens Tripartita Flower/Leaf/Steam Extract).

Опис

Олію череди отримують з листя череди трироздільної (Bidens tripartita L. сімейство Айстрові (Asteraceae)) шляхом холодної екстракції мигдалевою олією, що дозволяє максимально зберегти корисні властивості рослини, а також підсилити їх унікальними властивостями мигдалевої олії.

Череда трироздільна поширена майже по всій Україні, європейській частині Росії, в Сибіру, Середній Азії, на Кавказі і Далекому Сході. Росте  по берегах струмків, озер, на вологих луках, полях, болотах і в канавах.

Популярність череди як лікарської рослини раніше була настільки велика, що її заготівля в XIX столітті проводилася в 29 губерніях Росії. Використовувалася лише усередині країни; на Заході її лікувальна дія не визнавалася, та проте вона активно використовувалася в китайській і тибетській медицині, яка рекомендувала її при дизентерії, екземі, при захворюваннях суглобів.

Застосовується:

  • для догляду за ніжною дитячою шкірою;
  • для догляду за шкірою обличчя і тіла (живить та зволожує);
  • для видалення туші з вій (живить та доглядає за віями);
  • для догляду за волоссям (живить волосяні цибулини, має благотворний вплив на волосся);
  • при лупі;
  • для масажу.

Натуральна рослинна олія «Череди» від ТМ «Ароматика» багата на вітаміни і мікроелементи. Вона володіє регенеруючими, заспокійливими, зволожуючими і загоюючими властивостями.

До складу олії череди входять аскорбінова кислота, кумарини, поліфенольні дубильні речовини, флавоноїди і різні мікроелементи (цинк, марганець, мідь та ін.). Ці складові елементи сприяють не лише поліпшенню обмінних процесів, що відбуваються в клітинах шкіри, але й уповільнюють процеси старіння.

Вона прекрасно усуває сухість і подразнення шкіри, запобігає появі зморшок.

Олія череди використовується в народній медицині при псоріазі, вугровому та алергічному висипу. Її також  рекомендують використовувати для догляду за волоссям та шкірою голови. Засіб зміцнює волосся, зменшує його випадіння, бореться з лупою.

Олія череди – ідеальний засіб для щоденного догляду за дитячою шкірою з перших днів життя. Її використовують для очищення шкіри в разі небажаного користування водою. Систематичне застосування олії сприяє поліпшенню захисних властивостей шкіри дітей.

Олія череди може використовуватися як масажна олія для різноманітних видів масажу.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття олії череди.

Способ применения и дозы

Олія череди може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, пов'язок, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Збагачення косметичних засобів: до 10 г крему, 10 мл тоніку або 10 мл лосьйону додати 10 крапель олії череди; 7-10 мл олії череди  на 100 мл шампуню або бальзаму для волосся. Зволожує і живить шкіру голови і волосся.

Для щоденного догляду за шкірою всіх типів: після гоління, прийняття водних процедур або сонячних ванн змащувати шкіру олією череди  або сумішшю олій:  до 1-2 ст. ложок олії череди  додати по 1 краплі ефірних олій апельсинової і лавандової.

Очищення  шкіри обличчя: кілька крапель  олії череди  нанести на змочений в теплій воді та віджатий тампон і протерти шкіру.

Маска для обличчя: нанести на  обличчя  і шию чисту  олію  череди  на 20–25 хвилин, потім видалити її ватяним тампоном, шкіру обполоснути теплою водою.

Для розгладження зморшок: змішати з олією аргану (1:1) і, нагріваючи суміш до температури 37-38 ?C, протягом 1-2 хвилин масажувати обличчя та шию.

Для компресів при проблемній шкірі: марлеву серветку, складену в 2–3 шари, змочити в  олії череди і накласти на лоб, щоки, підборіддя на 5–10 хвилин. Такий компрес підсилює обмінні процеси шкіри, покращує її  колір, робить шкіру м'якою і еластичною.

При запаленій шкірі і вугровому висипі: до 1 чайної ложки олії череди додати 3 краплі ефірної  олії чайного дерева, 2 краплі ефірної олії  лавандової, 1 краплю  ефірної олії материнки.

Маска для зміцнення волосся: до 2 столових ложок олії череди додають дрібку солі, перемішують і наносять на вологе волосся. Через 10-15 хвилин маску змивають і ретельно миють голову шампунем.

Для догляду за волоссям і шкірою голови: використовується в чистому вигляді або в суміші з олією жожоба (1:1) або з додаванням на 1 столову ложку основи  по 1-2 краплі ефірних олій лавандової та  розмаринової. Наносити на волосисту частину голови за 15-20 хвилин до миття.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика череды 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: