Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика крапивы 50 мл

Код: 75572
Масло растительное Ароматика крапивы 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика крапивы 50 мл

Состав

100% олія кропиви (Urtica Dioica Laef Extract).

Опис

Олію кропиви отримують з листя кропиви дводомної (Urtica dioica L. сімейство Кропив'яні (Urticaceae)) шляхом холодної екстракції мигдалевою олією, що дозволяє максимально зберегти корисні властивості рослини, а також підсилити їх унікальними властивостями мигдалевої олії.

Кропива широко поширена у всіх районах СНД, за винятком Крайньої Півночі, але частіше і у великих кількостях зустрічається в лісостепових і південних лісових районах європейської частини СНД.

Про кропиву як лікарську рослину писав ще Ібн Сіна: «Товчене листя кропиви припиняє кровотечу з носа, лікарська пов'язка (з кропиви) з сіллю допомагає від зведення нервів. Кропив'яне сім'я у вигляді лікарської пов'язки полегшує видалення зуба, воно усуває астму, стояче дихання і холодний плеврит».

Відомості про лікувальні властивості кропиви дводомної є також і у римських авторів - Галена, Горація, Плінія, Катулла. Сучасна народна медицина теж широко застосовує цю рослину. «Одна кропива замінює семеро лікарів», - свідчить народна мудрість.

Листя кропиви  багате вітамінами, зокрема аскорбіновою кислотою (0,6%) і каротином (до 50 мг %), а також вітамінами К, В2, В3. Жгучість кропиви обумовлена мурашиною кислотою,  що знаходиться в клітинному соку волосків.

У золі листя кропиви знаходиться до 6,3% окису заліза. Завдяки такому багатому складу олія  кропиви є  цінним компонентом для косметичних засобів по догляду за волоссям і шкірою. Низька токсичність дозволяє застосовувати її в дитячій косметиці.

Застосовується:

  • для відновлення ослабленого волосся  ( надає волоссю м'якості, еластичності та  здорового вигляду);
  • для догляду за сухим волоссям (благотворно впливає на структуру волосся);
  • при лупі;
  • для догляду за шкірою обличчя - нормалізує ліпідний обмін, має тонізуючу дію, покращує дихання шкіри;
  • при зморшках (тонізує, оздоровлює, живить шкіру обличчя, робить ніжною та оксамитовою);
  • для догляду за шкірою рук.

Натуральна рослинна олія «Кропиви» від ТМ «Ароматика», багата вітамінами і мікроелементами, має регенеруючі, вітамінізуючі і тонізуючі властивості. Завдяки унікальній дії хлорофілу, ефективна при пошкодженнях шкіри.

Прекрасно усуває сухість шкіри і запобігає появі зморшок. олія кропиви нормалізує ліпідний обмін, надає тонізуючу дію, поліпшує дихання шкіри, тонізує, оздоровлює, живить шкіру обличчя, робить її ніжною і бархатистою. Застосовує для догляду за шкірою рук.

Олія з кропиви підходить для догляду за ослабленим волоссям, вона надає волоссю м'якість, еластичність і здоровий вид.

Допомагає сухому волоссю, благотворно впливає на волосяну структуру, підсилює ріст волосся, зменшує їх випадіння, знищує лупу, помітно уповільнює процес посивіння.

Противопоказания

Індивідуальна несприйняття олії кропиви.

Способ применения и дозы

Олія кропиви може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення  готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, пов'язок, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Збагачення косметичних засобів: до 10 г крему, 10 мл тоніку або 10 мл лосьйону додати 10 крапель олії кропиви; 7-10 мл олії кропиви на 100 мл шампуню або бальзаму для волосся. Дуже ефективно зволожує і живить шкіру голови і волосся.

Для сухого і тьмяного волосся: за годину до миття нанесіть олію кропиви на всю довжину волосся і на шкіру голови.

Маска для зміцнення волоссядо 2 столових ложок олії кропиви додають дрібку солі, перемішують і наносять на вологе волосся. Через 10-15 хвилин маску змивають і ретельно миють голову шампунем.

Очищення шкіри обличчя: кілька крапель  олії кропиви  нанести на змочений в теплій воді та віджатий тампон і протерти шкіру.

Маска для обличчя при сухій і млявій шкірі: нанести на  обличчя  і шию чисту  олію  кропиви  на 20–25 хвилин, потім видалити її ватяним тампоном, шкіру обполоснути теплою водою.

Для компресів при проблемній шкірі: марлеву серветку, складену в 2–3 шари, змочити в  олії кропиви і накласти на лоб, щоки, підборіддя на 5–10 хвилин. Такий компрес покращує колір шкіри, робить її м'якою та еластичною.

Крем для рук і ніг: 1 столову ложку гліцерину, 1 столову ложку  олії кропиви, 1 чайну ложку олії макадамії, 1 чайну ложку соку Алое Вера, 10 крапель ефірної олії апельсинової ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Наносити на очищену шкіру рук і ніг. Суміш зберігати в холодильнику.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика крапивы 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: