Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика рисовых зародышей 50 мл

Код: 62058
Масло растительное Ароматика рисовых зародышей 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика рисовых зародышей 50 мл

Состав

100% олія рисових зародків (Oryza Sativa Bran Oil).

Опис

Олію рисових зародків отримують методом екстракції  із подальшою рафінацією і дезодорацією із зародків рису (Oryza Sativa, сімейство злакові (Poaceae)). Батьківщиною рису вважається Азія: близько 4000 років тому на території сучасного Таїланду і В'єтнаму людина вперше почала обробляти рис. Олія зародків рису дуже популярна в азіатських країнах як  харчова олія.

Олія рисових зародків широко використовується в косметології. Вона розчиняється у воді, має високу властивість зберігати вологу, має чудові зволожуючі і захисні властивості, легко і швидко вбирається шкірою.

Часто використовується в сонцезахисних засобах. Олія рисових зародків не комедогенна, що дозволяє використовувати її при догляді за шкірою немовлят.

Застосовується:

  • для догляду за шкірою усіх типів;
  • для догляду за шкірою навколо очей;
  • для догляду за дитячою шкірою;
  • для догляду за волоссям.

Натуральна рослинна олія «Рисових зародків» від ТМ «Ароматика» містить протеїни, вітаміни В1, В2, В3, В5, мікроелементи, лінолеву, пінолеву і олеїнову кислоти, різні натуральні антиоксиданти. Завдяки наявності в ньому натуральних антиоксидантів олія сповільнює процеси старіння шкіри, попереджує появу зморшок, підходить для сухої шкіри, особливо в період менопаузи.

Вона гіпоалергенна, тому є відмінним засобом для догляду за шкірою навколо очей, чутливою та дитячою шкірою.

Продукт розчиняється в воді, має чудові зволожуючі і захисні властивості, легко і швидко вбирається в шкіру.

Олія рисових зародків захищає від УФ випромінювання. Є прекрасним засобом для догляду за тонким і пошкодженим волоссям.

Противопоказания

Індивідуальне не сприйняття олії рисових зародків.

Способ применения и дозы

Олія рисових зародків може використовуватися у вигляді аплікацій, масок, змазувань в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими рослинними оліями, як базова олія для створення аромакомпозицій з натуральними ефірними оліями; для приготування масажних і косметичних сумішей, для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Масаж: кілька крапель чистої олії нанести на кінчики пальців рук і масажними рухами втерти в шкіру.

Можна приготувати суміш з ефірними оліями: на 1-2  столових ложки олії рисових зародків додати по 2-3 краплі ефірних олій.

Збагачення косметичних засобів: до 10 г крему, 10 мл тоніку або лосьйону додати 5-10 мл олії рисових зародків; 7-10 мл олії рисових зародків  додати до 100 мл шампуню або бальзаму для волосся.

Аплікації, змазування: олія рисових зародків використовується в чистому вигляді, в суміші з іншими рослинними (співвідношення 1:1) та ефірними (1-2 краплі на столову ложку) оліями (за показаннями). Серветки, просочені олією, накладати на ділянки шкіри на 10-20 хвилин 1-2 рази на день або змазувати 2-3 рази на день.

Маски для обличчя:

  • олія рисових зародків в чистому вигляді або з додаванням інших олій (персикових кісточок, мигдалевої, зародків пшениці 1:1), а також натуральними ефірними оліями лавандовою, санталовою та іланг-іланговою (на 1 столову ложку олії рисових зародків (або суміші жирних олій) по 1-2 краплі ефірних олій. Використовувати для змазування тіла після ванни і душу;
  • 2 столових ложки борошна розмішати з 1 чайною ложкою меду і 2 чайними  ложками теплого  молока, додати 0,5 чайної ложки рисової олії. Нанести маску на обличчя на 30 хвилин, змити тампоном, змоченим в теплому молоці.

Маска для волосся: 2 столових ложки вершків змішати з 1 чайною ложкою олії рисових зародків, 2 чайними ложками соку лимона і 3 краплями ефірної олії лимонної. Маску нанести на 20-30 хвилин, пов'язати голову плівкою і укутати махровим рушником. Змити шампунем.

Аромаванни: 5-7 крапель ефірної олії (за призначеннями) змішати з 10 мл олії рисових зародків  і додати у ванну з теплою водою.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика рисовых зародышей 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: