Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика облепиховое 50 мл

Код: 75578
Масло растительное Ароматика облепиховое 50 мл
Цена от 173.40 до 224.70 грн

Наличие в 31 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика облепиховое 50 мл

Состав

100% олія обліпихи (Hippophae Rhamnoides Oil).

Опис

Обліпихову олію одержують з плодів обліпихи крушино подібної (Hippóphaе родина Лохові (Elaeagnaceae)), яка  культивується в Європі (Росії, Україні), в Китаї та інших країнах.

Ще в стародавньому трактаті Тибету «Ши бу ідіан», написаному в IХ столітті до нашої ери перераховувалися цілющі властивості обліпихи. У працях Гіппократа теж знаходяться препарати з обліпихи, які пропонувалися знаменитим стародавнім лікарем для лікування захворювань шлунку.

Цілющі властивості обліпихи були відомі і слов'янським народам. Зокрема, просвітитель Кирило, що створив слов'янську писемність, під час своїх подорожей лікував місцевих жителів, використовуючи «красно олія» для лікування опіків і ран.

Своє друге народження олія обліпихова знайшла в 17 столітті при освоєнні Сибіру російськими козаками. Потрапивши в ті суворі краї без необхідних медикаментів, козаки швидко визначили чудодійні властивості обліпихи загоювати навіть найважчі рани.

Застосовується:

  • для щоденного догляду за всіма типами шкіри;
  • для догляду за волоссям;
  • для щоденного догляду за шкірою рук і ніг;
  • для догляду за нігтями.

Натуральна рослинна олія «Обліпихова» від ТМ «Ароматика» володіє антибактеріальними, протизапальними, загоювальними і регенеруючими властивостями.

Олія застосовується при променевих пошкодженнях шкіри, термічних і хімічних опіках, пролежнях, трофічних виразках; при ураженнях слизової оболонки, лікуванні ерозій, виразок шийки матки, кольпітів, ендоцервіцитів; для лікування очей при травмах і дефектах рогівки, при виразках, кон'юнктивітах, кератитах, трахомі, променевих пошкодженнях і опіках очей, при авітамінозі; для профілактики професійних захворювань верхніх дихальних шляхів.

Це прекрасний засіб для догляду за проблемною шкірою при вугровому висипі, дерматитах і тріщинах. Допомагає при ряді шкірних захворювань (екзема, псоріаз, вовчак), використовується для догляду за сухою і в'янучою шкірою, для профілактики передчасного старіння шкіри, проти зморшок.

Олія обліпихи освітлює пігментні плями і веснянки. Використовується для росту і зміцнення волосся і нігтів.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття обліпихової олії.

Способ применения и дозы

Обліпихова олія може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, пов'язок, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Збагачення косметичних засобів: можна додавати до  рідких кремів, шампунів, лосьйонів, гелів, пляжних кремів у такому співвідношенні:

  • для сухої шкіри та волосся 7 мл обліпихової олії на 100 мл косметичного засобу;
  • для нормальної шкіри та волосся – 5 мл;
  • для жирного волосся - 3 мл;
  • 15-20 мл на 100 мл пляжної косметики.

Масаж: для масажу шиї, обличчя при сухій шкірі до  1 столової ложки обліпихової олії або  її суміші з олією жожоба, або авокадо, олією пшеничних зародків  (1:1) можна додати по 1-2 краплі ефірних олій трояндової і санталової або санталової, ліметової і неролієвої; при жирній шкірі – 1-2 краплі ефірних олій іланг-ілангової, грейпфрутової і бергамотової. Обліпихову олію ретельно перемішати з олією жожоба в рівних пропорціях, попередньо нагрівши суміш до температури +37- +38°C, використовувати протягом 1-2 хвилин для масажу обличчя, шиї.

Для моделюючого масажу: обліпихова  олія, збагачена ефірною олією (на 1 столову ложку 1-2 краплі) апельсиновою, мандариновою, пачулієвою, фенхелевою, розмариновою, ялівцевою, санталовою, грейпфрутовою є відмінним засобом для моделюючого масажу.

Маска для волосся: до 10 мл шампуню додати 3 столові ложки обліпихової олії, 1 ст. ложку олії волоського горіха, змішати, нанести суміш на волосисту частину голови, потім ретельно розчесати волосся. Загорнути волосся поліетиленовою плівкою і зверху рушником для зігрівання. Через 30-50 хвилин вимити голову.

Маски для обличчя:

  • 1 столову ложку (з гіркою) розмелених пшеничних висівок або пшениці, 1 чайну ложку олії обліпихової, 1 чайну ложку олії волоського горіха, перемішати, нанести на обличчя. Через 30 хвилин змити теплою водою;
  • 1 столову ложку  олії обліпихової, 3 краплі ефірної олії кипарисової, 4 краплі ефірної олії  пачулієвої, 3 краплі ефірної олії неролієвої ретельно змішати. Наносити щодня на очищену шкіру обличчя, бажано на ніч.

Догляд за губами і шкірою навколо очей: обліпиховою олією щодня на ніч змазувати повіки та губи.

Условия хранения

зберігати щільно закритою, у недоступному для дітей місці, за температури не вищої +25 °С. Уникати потрапляння прямого сонячного проміння.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика облепиховое 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: