Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика авокадо 20 мл

Код: 58242
Масло растительное Ароматика авокадо 20 мл
Цена от 70.44 до 114.35 грн

Наличие в 54 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика авокадо 20 мл

Состав

100% олія авокадо (Persea Gratissima Oil).

Опис

Олію авокадо одержують методом холодного пресування з подальшою рафінацією з висушеної м'якоті плодів вічнозеленого тропічного дерева авокадо (алігаторова груша) (Persea americana,  рід Персея, родина Лаврові (Lauraceae)).

Застосування:

  • для щоденного догляду за всіма типами шкіри;
  • для догляду за волоссям;
  • для щоденного догляду за шкірою рук і ніг;
  • для догляду за нігтями.

Натуральна рослинна олія «Авокадо» від ТМ «Ароматика», з природним вмістом вітамінів, лецитину і жирних кислот, традиційно використовувалася жінками як «олія краси».

Авокадова олія дуже добре сприймається будь-яким типом шкіри, оскільки його склад близький до жиру шкіри людини. Олія легко всмоктується в шкіру, не залишаючи жирного сліду. Вона володіє омолоджуючими властивостями, використовується для догляду за сухою і в'янучою шкірою.

Олію авокадо корисно використовувати для догляду за пофарбованим і пересушеним волоссям.

При догляді за нігтями олія сприяє усуненню запалення нігтьового валика, зміцненню і поліпшенню росту нігтів.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття олії авокадо.

Способ применения и дозы

Олія авокадо може застосовуватися в чистому вигляді або в суміші з іншими рослинними оліями (персикових кісточок, мигдальною, абрикосових кісточок, виноградних кісточок і т.д.), узятих у співвідношенні 1:1, а також з додаванням ефірних олій.

Домашні рецепти  від «Ароматики»:

Збагачення косметичних засобів: до 10 мл  крему або 10 мл тоніка, або 10 мл лосьйону додати 10 крапель олії авокадо або  7-10 мл олії авокадо на 100 мл шампуню чи бальзаму для волосся.

Олія масажна: чисту олію авокадо або збагачену ефірними оліями (на 1-2 столові ложки олії додати по 2-3 краплі ефірних олій геранієвої, ялівцевої, лимонної та фенхелевої або  лавандову, розмаринову і кипарисову) використовувати для моделюючого масажу.

Маски та аплікації: олія авокадо використовується в чистому вигляді, у суміші з іншими рослинними оліями чи як основа для ефірних олій.  До 1 столової ложки олії-основи додати по 1-2 краплі ефірних олій санталової, трояндової, апельсинової або ромашкової. Накладати серветки, просочені олією, на проблемні ділянки шкіри на 15 -30 хв. 1-2 рази на день.

Догляд за нігтями: олія авокадо в чистому виді або в суміші 1:1 з однією з рослинних олій (мигдалевою, абрикосових кісточок, жожоба),  або з додаванням до 1 столової ложки основи по  2-3 краплі  ефірних олій лимонної, евкаліптової і лавандової, або розмаринової, пачулієвої і ромашкової, або чебрецевої і лавандової.

Щодня наносити олію на нігті та злегка масажувати ніготь і нігтьовий валик протягом 15-20 хвилин. Бажано проводити зазначену процедуру щораз перед покриттям нігтів лаком.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика авокадо 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: