Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика ши (карите) 23 г (25 мл)

Код: 62070
Масло растительное Ароматика ши (карите) 23 г (25 мл)
Цена от 92.50 до 117.25 грн

Наличие в 7 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика ши (карите) 23 г (25 мл)

Состав

100% олія Ши (Butyrospermum Parkii (Shea) Oil).

Опис

Олію Ши (друга назва - олія Каріте) одержують методом мацерації в гарячій воді в країні походження з подальшою рафінацією в Європі з дикорослого тропічного дерева Ши або Вітелларія дивовижна (Каріте, Сальне дерево (Vitellaria paradoxa или Butyrospermum parkii)  родина Сапотові Sapotaceae)). Дерево ши вирощується в Судані, Західній Африці (Гана, Нігерія, Малі).

Майже у всіх історичних літописах, в яких розповідається про Африку епохи, передуючої 19 століттю, згадують олію Ши. Ще за часів царювання Клеопатри в Єгипті за цінною олією Ши споряджалися каравани з глиняними глеками,  в яких олію перевозили і зберігали.

Олія Ши використовується на африканському континенті протягом багатьох сторіч. Вона є основою африканської фармакології. Новонародженим відразу роблять енергійний масаж з використанням олії Ши, яка захищає їх шкіру у важких кліматичних умовах, використовують олію також для загоєння пуповини. Ще в 1940 р. багато наукових спостережень підтвердили, що народи, які використовують олію Ши, майже не страждають від шкірних хвороб, а їх шкіра вражаюче гладка і пружна.

Олія Ши чудово захищає шкіру і волосся в умовах жаркого африканського клімату. Багато виробників мила використовують олію Ши як сировину.

Застосовується:

  • для догляду за шкірою усіх типів.

Натуральна рослинна олія «Ши (Каріте)» від ТМ «Ароматика» – це природний антисептик, який дбайливо доглядає за ушкодженою і чутливою шкірою.

Воно підходить для догляду як за зрілою, шкірою, що в'яне, так і за ніжною дитячою шкірою. Ши пом'якшує шкірний покрив, усуває подразнення і тріщини на шкірі, а також може використовуватися для захисту від агресивних кліматичних впливів і шкідливих сонячних променів.

Олія може застосовуватися як протинабряковий та протизапальний засіб при розтягненнях і болях в суглобах.

Противопоказания

Індивідуальна несприйняття олії ши.

Способ применения и дозы

Олія ши може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення  готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, змащувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

При необхідності перед вживанням необхідно помістити баночку з олією на водяну баню при температурі 40 ?C - 50 °C на кілька хвилин, доки олія не набуде рідкої консистенції.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Масаж: нанести кілька крапель олії на кінчики пальців рук і легкими масажуючими рухами втерти в шкіру.

Олія для рук: змішати 1 чайну ложку олії ши (каріте), 1 чайну ложку олії календули, 1 чайну ложку олії волоського горіха. Підігріти суміш на водяній бані і, масажуючи, втирати в шкіру рук і пальців. Надлишки зняти серветкою.

Маски для шкіри:

  • змішати в рівних частинах жовток і порошок з лимонної шкірки, добре розтерти і залишити в закритій посудині на 15 хвилин. Потім додати до суміші 1 чайну ложку олії волоського горіха, 1 чайну ложку олії ши (каріте) розмішати до утворення емульсії. Емульсію нанести на шкіру товстим шаром і залишити до висихання. Потім зняти маску і зробити холодний компрес;
  • 100 мл олії ши (каріте), 100 г меду, 1 г саліцилової кислоти, 1 столова ложка олії  волоського горіха. Наносити на чисту шкіру перед сном на 15-20 хвилин, змивати теплою водою. Суміш зберігати в холодильнику.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика ши (карите) 23 г (25 мл)

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: