Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо ши (карите) 50 мл

Код: 26242
Масло растительное Адверсо ши (карите) 50 мл
Цена от 87.00 до 116.50 грн

Наличие в 4 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо ши (карите) 50 мл

Состав

Олія ші наполовину складається з насичених та полінасичених кислот. Містить натуральний сонцезахисний фактор. Застосовується як денний крем. Лікує опіки. Добре проникає в шкіру, відновлюючи її бар'єрні властивості, не залишаючи блиску. Створює на поверхні шкіри захисну плівку та відчуття сухості. Використовується у миловарінні для приготування дитячого мила.

Отримують із кісточок плодів тропічного дерева бутіроспермум, яке росте на африканському континенті.

Олією ші роблять енергетичний масаж новонароджених, її використовують для загоєння пуповини і після обрізання.

Олія ші як протизапальний і протинабряковий засіб застосовується при простудних захворюваннях, болях у суглобах та розтягненнях м’язів і зв’язок. Вона чудово захищає шкіру і волосся в умовах жаркого клімату.

Олія ші проявляє зволожуючу, пом’якшувальну, антисептичну, протизапальну, регенеруючу, захисну дію і є гарним живильним засобом для шкіри.

Олія ші є засобом захисту шкіри від агресивних впливів зовнішнього середовища, в тому числі ультрафіолетового випромінювання. Її використовують для догляду за ніжною, чутливою шкірою дітей, а також за зрілою і в’янучою шкірою.

Як лікувально-профілактичний, лікувальний засіб олію ші застосовують при проблемній шкірі, дерматозах, екземі, псоріазі, тріщинах, опіках (у тому числі сонячних), а також для пом’якшення та усунення подразнень. В якості болезаспокійливого і протизапального засобу її використовують при болях в м’язах і суглобах.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Застосовується в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, а також для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Перед використанням олію поміщають на водяну баню при температурі 35-50°C і нагрівають до утворення рідкої консистенції.

Масаж: кілька крапель розігрітої олії нанести на кінчики пальців рук і втерти в шкіру легкими масажними рухами.

Масаж сухої шкіри рук: взяти по 1 чайній ложці олії ші, календули і волоського горіха, підігріти на водяній бані до 37-38°C і ретельно змішати. Масажними рухами втирати суміш у шкіру рук і пальців. Надлишки зняти серветкою.

Маска поживна і тонізуюча для сухої шкіри: в рівних частинах взяти жовток і порошок з лимонної цедри, змішати і добре розтерти, залишивши в закритій посудині на 15 хвилин. Потім додати по 1 чайній ложці олії ші і волоського горіха і ретельно розмішати. Суміш нанести на шкіру товстим шаром і залишити до висихання. Потім маску зняти і зробити хороший компрес.

Маска при вугровій висипці: ретельно змішати 100 мл олії ші, 100 г меду, 1 г саліцилової кислоти, 1 столову ложку олії волоського горіха. Суміш нанести на чисту шкіру на 15-20 хвилин, потім змити теплою водою. Процедуру проводити перед сном. Суміш зберігати в холодильнику.

Увага: оскільки олія ші має тверду консистенцію - перед вживанням помістити на водяну баню 40-45°C і нагріти до отримання рідкої консистенції.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо ши (карите) 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: