Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо арахисовое 50 мл

Код: 26291
Масло растительное Адверсо арахисовое 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо арахисовое 50 мл

Состав

Олія арахісова застосовується при лікуванні гнійних і важко заживаючих ран. Дуже ефективний цей продукт при лікуванні діатезу у дітей.

Має світло-жовтий колір, є відмінним джерелом речовин, які благотворно впливають на стан шкіри, нігтів і волосся («вітаміни молодості» А і Е, бетаїн, вітаміни групи В, Омега-6, Омега-8 кислоти, фосфоліпіди, фітостероли, поліфеноли, магній, цинк, фосфор), у зв’язку з чим має наступну косметичну дію:

  • відмінно засвоюється, не залишає на шкірі відчуття жирності, арахісова олія сприяє пом’якшенню, живленню та інтенсивному зволоженню шкірного покриву.
  • завдяки присутності у складі компонентів, що стимулюють природний синтез колагену (протеїни, резверстрол і т.д.). Олія арахісу при регулярному зовнішньому застосуванню надає шкірі еластичність і пружність.
  • містить велику кількість природних антиоксидантів, арахісова олія сприяє відновленню захисних функцій епідермісу, а також запобігає передчасному старінню шкіри, пов’язаному з порушенням гормонального балансу або впливом ультрафіолетових променів.

Показания

 

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Омолоджуючий масаж обличчя: на 2 чайні ложки арахісової олії додати 3-5 крапель олії троянди або сантала змішати і масажувати обличчя по масажних лініях.

Маска протизапальна для проблемної шкіри: до 1 столової ложки арахісової олії додати 4 краплі ялівцевої, 4 краплі петітгрейнової і 2 краплі лимонної ефірної олії. Отриману суміш наносити на попередньо очищену шкіру до повного всмоктування.

Масаж рук і нігтів: змішати по 1 чайній ложці арахісової, гарбузової та обліпихової олій. Приготовленою сумішшю, підігрітою на водяній бані до температури 38-40°C, масажувати пальці і нігті. Ванночки для рук і ніг проводять в суміші того ж складу, взятої в необхідному обсязі.

Ароматична ванна: розвести 1 чайну ложку арахісової олії і 6-8 крапель ефірної олії лаванди, пачулі, іланг-ілангу або будь-якої іншої, залежно від бажаного результату.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі +5 +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо арахисовое 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: