Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо какао (твердое) 30 мл

Код: 26736
Масло растительное Адверсо какао (твердое) 30 мл
Цена от 48.50 до 99.00 грн

Наличие в 27 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо какао (твердое) 30 мл

Состав

Олія какао пом’якшує і зволожує шкіру. При тривалому використанні шкіра стає гладкою, поліпшується колір, зникають дрібні зморшки (в тому числі, якщо використовувати олію замість крему для очей, зникають «гусячі лапки»). Вона є добрим профілактичним засобом від розтяжок. Крім того, завдяки своєму складу олія какао перешкоджає проникненню в шкіру шкідливих речовин, що особливо актуально для мешканців великих міст.

У фармацевтиці та офіційній медицині какао-олія використовується в якості основи майже всіх мазей, а також ректальних і вагінальних свічок (через легке розплавлення всередині організму). Олія какао ефективна при лікуванні опіків, висипань на шкірі, сухих губ, тріщинах сосків у годуючих матерів, екземи.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії какао.

Способ применения и дозы

Масажна олія при розтяжках: взяти в рівних пропорціях (1:1:1) олію какао, оливкову і жожоба. Олію какао перед змішуванням необхідно помістити на кілька хвилин у гарячу воду, поки вона не стане рідкою.

Маска для тьмяного і рідкого волосся: змішати 2 столові ложки олії какао з 1 чайною ложкою коньяку. Нанесіть маску на шкіру голови і коріння волосся, злегка вмасуйте. Витримайте 10-15 хвилин, змийте шампунем. Така маска робиться раз-два в тиждень і стимулює кровообіг шкіри голови, підживлює волосся.

Збагачення косметичних засобів: до 10 г крему, 10 мл тоніка або лосьйону додати 5-10 мл олії какао; 7-10 мл олії какао до 100 мл шампуню або бальзаму для волосся. Такі засоби тонізують шкіру, покращують кровообіг, живлять шкіру голови і волосся, надають волоссю здорового, доглянутого вигляду.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо какао (твердое) 30 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: