Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо череды 50 мл

Код: 26739
Масло растительное Адверсо череды 50 мл
Цена от 69.00 до 108.00 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо череды 50 мл

Состав

Олія череди натуральний косметичний засіб для догляду за сухою, схильною до запалення шкірою обличчя і тіла у дорослих і дітей. Знімає запалення шкіри, заспокоює її, стимулює обмін речовин. Пом'якшує шкіру, надає їй пружність і свіжість. Застосовується при догляді за шкірою дітей з метою запобігання подразнень різного походження.

Олію череди використовують для догляду за шкірою обличчя і тіла з метою масажу, живлення, пом’якшення, зволоження, зменшення лущення після прийняття сонячних ванн, а також для очищення шкіри і зняття макіяжу. Сприяє поліпшенню обмінних процесів в клітинах шкіри. Володіє потужною протизапальною, антиалергенною і заспокійливою дією.

Використовується для догляду за шкірою при алергічній висипці, юнацьких вуграх, при псоріазі. Підходить для всіх типів шкіри, особливо для жирної і проблемної, регулює діяльність сальних залоз. Застосовується для зняття туші з вій, одночасно живлячи й зміцнюючи вії. Широко використовується для догляду за дитячою шкірою при діатезі і при висипах на тілі. Олія череди ефективна при випадінні волосся, себореї і лупі.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Рекомендується використовувати в чистому вигляді або в суміші (1:10) з жирними оліями (жожоба, авокадо та ін.) або в якості основи для розчинення ефірної олії.

Збагачення косметичних засобів: 10-15% олії в креми, лосьйони, і 5-10% - в шампуні і бальзами.

Маски, аплікації: на ділянки шкіри 1-2 рази на день на 30 хвилин накладають серветки, просочені олією або в поєднанні з ефірною олією (на 10 г - 2-3 краплі ефірної олії).

Гаряча олійна маска: на бавовняну серветку, змочену в гарячій воді і віджату, нанести 20-25 мл олії, накласти на обличчя і шию на 30 хвилин, накривши зверху рушником (1-2 рази на місяць).

При проблемній шкірі: на 1-2 столові ложки олії череди додати 1-2 краплі ефірної олії каємпута, іланг- ілангу, сандалу. Змащувати уражені ділянки 3-4 рази на день або використовувати для масок та аплікацій.

При запаленій шкірі і вугровій висипці: до 1 чайної ложки олії череди додати 3 краплі герані , 3 краплі лаванди, 2 краплі пачулі, 1 краплю троянди, 1 краплю сандалу.

Для розгладження зморшок: змішати з олією жожоба (1:1), нагрівши суміш до 37-38°C протягом 1-2 хвилин, масажувати обличчя і шию.

Для зняття макіяжу з очей і очищення шкіри обличчя: на змочений у теплій воді і віджатий ватний тампон нанести 2-3 краплі олії і обережно промокнути до повного очищення вій, шкіри повік і обличчя.

Для зміцнення волосся і при лупі: використовується в чистому вигляді і в суміші з олією жожоба (1:1) або з додаванням на 1 столової ложки основи по 2-3 краплі ефірних олій імбиру або сосни або по 2 краплі евкаліпта, апельсина і кедра. Наносити на волосяну частину голови за 15-20 хвилин до миття.

Масаж стоп і подушечок пальців перед сном: заспокоює і розслабляє, покращує кровообіг, пом’якшує затверділі і болючі мозолі.

Условия хранения

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо череды 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: