Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо аргана 20 мл

Код: 30206
Масло растительное Адверсо аргана 20 мл
Цена от 88.00 до 162.50 грн

Наличие в 14 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо аргана 20 мл

Состав

Олія арганова рекомендована при порушеннях опорно-рухового апарату, для полегшення м'язових і суглобових болів, сприяє омолодженню шкіри і усуненню зморшок, знімає подразнення обвітреної шкіри. її застосовують для догляду за ніжною, чутливою шкірою обличчя І навколо очей, як гарний ранозагоювальний засіб, для профілактики утворення рубців і шрамів (у тому числі старих рубців після вагітності або при значних змінах ваги).

Олія аргани має регенеруючу, протизапальну, зволожуючу, тонізуючу, антиоксидантну, болезаспокійливу дію. Вона є хорошим живильним засобом для шкіри, нігтів і волосся.

Показания

  • При порушеннях опорно-рухового апарату, для полегшення м’язових і суглобових болів;
  • сприяє омолодженню шкіри і усуненню зморшок;
  • пом’якшує і зволожує шкіру, знімає відчуття стянутості і запобігає її пересиханню, знімає подразнення обвітреної шкіри. Її застосовують для догляду за ніжною, чутливою шкірою обличчя і навколо очей;
  • будучи хорошим ранозагоювальним засобом, арганова олія використовується для лікування ран, подряпин, опіків, профілактики утворення рубців і шрамів (зокрема старих рубців після вагітності або при значних змінах ваги).

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

  • Масаж при порушеннях опорно-рухового апарату: декілька крапель олії аргани змішати у співвідношенні 1:1 і втирати в шкіру проблемних ділянок масажуючими рухами.
  • Масаж проти розтяжок і стрий: до 1 ст. л. олії аргани додати 5-7 кр. ефірної олії неролі (або мандарина).
  • Масаж живота і стегон: 50 мл олії аргани змішати з 3 кр. лимонної і 3 кр. мандаринової ефірної олії, втирати в проблемні ділянки шкіри.
  • Масаж і ванни для рук: у рівних пропорціях змішати олії аргани, ромашки і лісового горіха. Суміш підігріти на водяній бані до 37-380С і масажуючими рухами втирати в шкіру рук.
  • Маска для сухої шкіри обличчя: до 0,5 - 1 ч. л. арганової олії додати 2 ст. л. вівсяної муки, 2 яєчних білка, 30 г меду - перемішати до однорідної маси і нанести на обличчя на 20 хв. Масу змити теплою, а потім вмитися холодною водою.
  • Маска для зміцнення волосся: до 1 ч. ложки олії аргани додати 1 яєчний жовток, 2 ч. л. оливкової олії, 10 кр. олії лаванди і 5 кр. олії шавлії. Змішати, нанести на волосся, залишити на 15 хв. Потім змити теплою водою.
  • Душ або ванна: у гель для душу, піну для ванни або в шампунь додати 7-8 крапель олії аргани.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо аргана 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: