Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо облепиховое 50 мл

Код: 26737
Масло растительное Адверсо облепиховое 50 мл
Цена от 140.00 до 150.00 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо облепиховое 50 мл

Состав

Олія обліпихи здатна глибоко проникати в підшкірні шари, покращуючи обмінні процеси, сприяючи пом'якшенню, живленню шкіри, оберігаючи від втрати вологи. Зрілій, сухій, в'ялій шкірі вона допомагає повернути еластичність, позбавляє від лущення, розгладжує дрібні зморшки. Усуває пігментні плями і веснянки, вугровий висип. Обліпиховою олією можна змащувати шкіру після сонячних або хімічних опіків.

Обліпихова олія - це густа, масляниста оранжева рідина з характерним запахом і смаком.

Обліпихова олія має протизапальну, вітамінізуючу, ранозагоювальну дію.

Олія є популярним засобом в дерматологічній та косметологічної практиці. Її застосовують для лікування опіків, інфікованих ран, трофічних виразок, тріщин, пролежнів, променевих уражень шкіри та слизових оболонок, ряду шкірних хвороб (екзема, псоріаз, вовчак, вугрі, дерматити).

У косметології: використовують для профілактики утворення зморшок і передчасного старіння шкіри. Вона надає шкірі свіжість, еластичність і приємний колір. Особливо корисно при сухій, в’янучій і проблемній шкірі. Олію обліпихи застосовують як відбілюючий засіб при ластовинні та пігментних плямах. Вона підходить для щоденного догляду за шкірою обличчя, повіками і губами. Олія також сприяє росту і зміцненню волосся і нігтів.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Олію обліпихи приймають зовнішньо у чистому вигляді, у складі сумішей з ін. рослинними жирними оліями, як базову олію для створення композиції з ін. оліями або лікарськими препаратами, а також збагачення олією кремів, олій, шампунів, бальзамів.

Пов’язки: на попередньо очищену від некротичних тканин (за допомогою антисептичних розчинів) уражену поверхню шкіри нести чисту олію обліпихи і накласти ватно-марлеву пов’язку. Пов’язку міняти через день.

Інгаляції: проводити щодня 15 хвилин. Курс лікування 8-10 процедур.

Маска для волосся: до 10 мл шампуню додати 3 столові ложки обліпихової олії, додатково можна додати 1 столову ложку олії волоського горіха. Суміш нанести на волосяну частину голови, накрити плівкою і рушником на 30-50 хвилин. Потім змити голову шампунем.

Маска протизапальна для обличчя: 1 столову ложку висівок зерен пшениці, подрібнених на кавомолці, змішати з 1 чайною ложкою олії обліпихи і 1 чайною ложкою олії волоського горіха. Суміш нанести на обличчя. Через 30 хвилин змити теплою водою.

Догляд за губами та шкірою навколо очей: чистою олією обліпихи змастити повіки, губи, шкіру навколо очей. Залишки масла витерти серветкою.

Маска для в’янучої шкіри: до 1 столової ложки олії обліпихи додати по 3 краплі ефірних олій кипариса, пачулі, неролі. Суміш наносити на очищену шкіру обличчя щодня, бажано на ніч.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо облепиховое 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: