Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо шиповника 50 мл

Код: 26744
Масло растительное Адверсо шиповника 50 мл
Цена от 86.00 до 128.00 грн

Наличие в 7 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо шиповника 50 мл

Состав

Олія шипшини сприяє лікуванню пошкоджених ділянок шкіри, перешкоджає процесу утворення рубців. Має гарний ефект зволоження, сприятливо діє на старіючу шкіру і на шкіру з підвищеною сухістю, захищає шкіру від сильної дії сонячних променів. Використовується вона також для боротьби з екземою. Поряд з великим вмістом вітаміну C у великих кількостях містить вітаміни A і E.

Олію отримують з насіння шипшини екстракцією рослинними жирними оліями. Вона являє собою маслянисту рідину бурого кольору, із зеленуватим відтінком, специфічним запахом. З м’якоті плодів отримують масляний екстракт каротиноїдів - каротолін, який використовується аналогічно олії шипшини.

Олія шипшини не дарма має титул «короля натуральних олій». Властивості його надзвичайно різноманітні. Вона проявляє антимікробну, протизапальну, ранозагоювальну, тонізуючу, вітамінізуючу, пом’якшувальну дію. Шипшинову олію застосовують при тріщинах сосків у годуючих матерів, пролежнях, трофічних виразках, опіках, дерматозах, неспефічному виразковому коліті.

Олія шипшини застосовується як у чистому вигляді, так і в складі сумішей з іншими жирними та ефірними оліями, а також для збагачення готових косметичних засобів (кремів, масок, шампунів).

Маски, аплікації, змащування, лікувально-профілактичний масаж допоможуть запобігти дегідратації білків шкіри і появі зморшок, підвищать еластичність і додадуть шкірі свіжий і здоровий вигляд.

Олія шипшини сприяє усуненню лущення, подразнення, мікротравм шкіри. Особливо корисно використання олії шипшини для догляду за проблемною, втомленою, в’ялою, в’янучої шкірою, а також за шкірою навколо очей і губ.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Пов’язки: змочені в олії марлеві серветки накладають на уражені ділянки шкіри і фіксують бинтом. Пов’язки накладають щодня.

Масаж від ожиріння: проводиться сумішшю жирних олій шипшини, звіробою, оливкової та кедрової, узятих в рівних кількостях.

Масаж для в’янучої шкіри: проводять аромасумішшю, що складається з 12 столових ложок олії шипшини, 3 крапель лавандової і 4 крапель мелісової ефірної олії.

Протизапальна і протинабрякаюча маска для обличчя: до 1 столової ложки з гіркою пшеничних висівок або перемелених на кавомолці зерен пшениці додати 1 чайну ложку олії шипшини і 1 столову ложку настою кропиви. Всі компоненти ретельно перемішати, кашку нанести на обличчя. Через 30 хвилин змити теплою водою.

Маска очищаюча, живильна, зволожуюча для сухої шкіри: 2 столові ложки вівсяної муки, білок з 2-х курячих яєць, 1 столову ложку меду, 1 чайну ложку олії шипшини, 1 чайну ложку олії волоського горіха перемішати до отримання однорідної маси. Суміш нанести на обличчя на 30 хвилин, після чого змити теплою водою.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо шиповника 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: