Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо расторопши 50 мл

Код: 26323
Масло растительное Адверсо расторопши 50 мл
Цена от 171.40 до 171.40 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо расторопши 50 мл

Состав

Виділена з насіння жирна олія розторопші являє собою блідожовту прозору в’язку рідину з характерним запахом. Олія розторопші багата вітамінами А, Е, К і ненасиченими жирними кислотами, що об’єднуються в групу вітамін «F».

Олія проявляє  антиоксидантну, протизапальну, ранозагоювальну, протиопікову дію.

У дерматології препарати розторопші рекомендують при алергічних захворюваннях шкіри, облисінні, псоріазі, червоному плоскому лишаї, вугровій висипці та ін. дерматозах. Олія розторопші є поживним і зволожуючим засобом для шкіри і волосся. Олія розторопші допомагає зняти запалення, подразнення, еритему від впливу сонця, вітру, морозу. Вона сприяє загоєнню дрібних ран, тріщин, затвердінь на шкірі. Її корисно використовувати для щоденного догляду за шкірою обличчя, рук, ніг, за волоссям і нігтями. Олія розторопші в чистому вигляді або у складі косметичних засобів підвищує захисні функції і еластичність шкіри, сприяє поліпшенню кольору обличчя, усуває ламкість нігтів, подразнення, почервоніння, тріщини на ногах і руках. Сприяє зміцненню волосся, запобігає його випадінню і облисінню, є прекрасним засобом для тьмяного і ламкого волосся, надає йому блиску і здорового вигляду.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Олію розторопші можна використовувати для будь-якого типу шкіри як в чистому вигляді, так в сумішах з ін. рослинними жирними оліями (персиковою, мигдальною, абрикосовою, виноградних кісточок), а також з додаванням ефірних олій.

Збагачення косметичних засобів: 5-10 крапель олії розторопші додати до 10 г крему або 10 мл тоніка або лосьйону на 100 мл шампуню або бальзаму для волосся додати 7-10 мл олії.

Масаж: олія розторопші для масажу може застосовуватися в чистому вигляді або у поєднанні з однією з рослинних олій і ефірними оліями (за показаннями 3-5 крапель на 1 столову ложку жирової основи).

Маски, аплікації: Олію використовують як у чистому вигляді, так і в поєднанні з однією із рослинних олій, узятих у співвідношенні 1:1. У олію або суміш можна додавати ефірну олію з розрахунку 2-3 краплі на 1 столову ложку жирової основи. Просочені олією або аромасумішшю серветки накладати на проблемні ділянки шкіри на 10-20 хвилин 1-2 рази на день.

Догляд за руками і нігтями: чистою олією розторопші, злегка масажуючи, змащувати шкіру рук і ніг, нігті і нігтьові валики після миття 2-3 рази на день.

Догляд за волоссям: олію насіння розторопші змішати з шампунем або бальзамом для волосся в пропорції 1:10, суміш нанести на волосяну частину голови і втерти легкими рухами, залишити на 15-20 хвилин, потім змити.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо расторопши 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: