Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо рисовых зародышей 50 мл

Код: 30208
Масло растительное Адверсо рисовых зародышей 50 мл
Цена от 68.00 до 140.00 грн

Наличие в 4 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо рисовых зародышей 50 мл

Состав

Олія рисових зародків гіпоалергенна, що дозволяє використовувати її при догляді за шкірою навколо очей та ніжною шкірою немовлят. Має сонцезахисну дію, тому є захистом від засмаги. Позитивно впливає на ріст волосся, є цінним компонентом у засобах по догляду за бровами та віями.

Олія є унікальною визнаною у всьому світі «олією здоров’я». Це і незамінний дієтичний продукт високої біологічної цінності, і універсальний косметичний засіб для догляду за шкірою і волоссям.

Олія рисових зародків має протизапальну, зволожуючу, поновлюючу, пом’якшувальну, антиоксидантну, регенеруючу дію. Ця олія легко і швидко вбирається в шкіру, практично не залишаючи жирного блиску і не закупорюючи пори.

Будучи відмінним зволожуючим засобом, вона добре живить і захищає будь-яку, навіть найчутливішу шкіру. Підвищує пружність і еластичності шкіри, попереджаючи появу зморшок і покращуючи її мікрорельєф. Олія рисових зародків гіпоалергенна, що дозволяє використовувати її при догляді за шкірою навколо очей і ніжною шкірою немовлят. Має сонцезахисну дію, тому є захисним засобом від засмаги. Олія позитивно впливає на ріст волосся, є цінним компонентом у засобах по догляду за бровами і віями.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Масаж: декілька крапель чистої олії нанести на кінчики пальців рук і масажуючими рухами втерти в шкіру. Можна приготувати суміш 1-2 столові ложки основи плюс 2-3 краплі ефірної олії.

Збагачення косметичних засобів: до 10 г крему або 10 мл тоніку (лосьйону) додати 5-10 крапель олії рисових зародків. 7-10 мл олії рисових зародків змішати з 100 мл шампуню або бальзаму для волосся. Такі засоби тонізують шкіру, покращують кровообіг, живлячи шкіру голови і волосся, надають волоссю здорового доглянутого вигляду.

Маска, аплікації, змазування: олія рисових зародків використовується в чистому вигляді і в суміші з іншими рослинними і ефірними оліями (1-2 краплі на 1 столову ложку основи). Серветки, просочені олією, накладати на проблемні ділянки шкіри на 10-20 хвилин. Або змащувати 1-2 рази на день.

Лікувальні ванни: 5-7 крапель ефірної олії змішати з 10 мл олії рисових зародків і додати у ванну з теплою водою.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо рисовых зародышей 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: