Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо оливковое 120 мл

Код: 26767
Масло растительное Адверсо оливковое 120 мл
Цена от 144.50 до 144.50 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо оливковое 120 мл

Состав

Оливковою олією можна захиститися від передчасного старіння організму. ЇЇ можна застосовувати як косметичний засіб.

Оливкова олія - перевірений часом косметичний засіб, який використовується вже кілька тисячоліть. Вона проявляє пом’якшувальну, регенеруючу, тонізуючу, зволожуючу дію. Крім того, є хорошим живильним засобом для шкіри, сприяє її омолодженню, підтриманню тонусу, усуненню та профілактиці зморшок. Оливкова олія ефективно захищає шкіру від дії агресивних факторів навколишнього зовнішнього середовища та їх наслідків - лущення, подразнення, затвердіння шкіри, дрібних травм, саден, сонячних опіків, укусів комах.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Застосовується в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими рослинними оліями, як базова олія для створення аромакомпозицій з натуральними ефірними оліями, а також для збагачення шампунів, кремів, бальзамів. Використовується у вигляді аплікацій, пов’язок, змазувань, масажних і косметичних сумішей.

Масаж для корекції фігури при огрядності: змішати 2 частини оливкової олії, 1 частину олії волоського горіха, 1 частину олії зародків пшениці. На 1 столову ложку жирової основи внести по 1-2 краплі кипарисової, апельсинової, ялівцевої, і розмаринової ефірних олій. Масаж проводити після прийняття ванни або душу в протягом першого тижня щодня, далі 2-3 рази на тиждень.

Олія масажна для усунення втоми і набряклості ніг: 2 частини оливкової олії змішати з 1 частиню олії кокоса; 1 частиною олії виноградних кісточок. До 1 столової ложки отриманої жирової основи додати по 5 крапель ефірної олії розмарину, кипариса, ялівцю. Змішати, масажувати ноги до повного вбирання.

Догляд за проблемною шкірою: змішати 0,5 чайної ложки олії чорного кмину і 1 столову ложку оливкової олії. Отриманою сумішшю змастити обличчя і залишити на 1 годину. Потім змити водою і дитячим милом.

Догляд за сухою і нормальною шкірою: до 1 столової ложки оливкової олії додати 5 крапель ефірної олії розмарину, 2 краплі геранієвої і 3 краплі ефірної олії розового дерева. Змащувати обличчя 1-2 рази на день.

Маска омолоджуюча: змішати 1 ст. л. оливкової олії і 1 ст. л. м’якоті ківі (або винограду). Суміш нанести на обличчя, через 20-30 хвилин змити теплою, а потім холодною водою.

Условия хранения

Умови зберігання

Щільно закритою при температурі +5 +25°C. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо оливковое 120 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: