Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо календулы 50 мл

Код: 30187
Масло растительное Адверсо календулы 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо календулы 50 мл

Состав

Олія календули має бактерицидну, дезинфікуючу і ранозагоювальну, протизапальну дію. Вона ефективна при лікуванні різних шкірних проблем, таких як подразнення, висип, свербіж, потріскана шкіра, побутові та сонячні опіки, укуси комах, екзема. Рекомендується при розтріскуванні сосків у годуючих матерів, чудово підходить для догляду за дитячою шкірою.

Отримують із крайових квіток або квіткових кошиків нагідок лікарських. Властивості і склад олії: містить флавоноїди, каротеноіди, ефірне масло, фенолокислоти, стероли і календін.

Показания

Має антисептичну, протизапальну, регенеруючу, ранозагоювальну, помякшуючу і сонцезахисну дію. Захищає від впливу факторів навколишнього середовища і рекомендується для щоденного догляду за шкірою будь-якого типу, особливо за ніжною дитячою шкірою.

Олія сприятливо діє на жирну і проблемну шкіру, оскільки звужує розширені пори і зменшує виділення шкірного жиру. Використання олії календули ефективно при лікуванні ран, виразок, тріщин (тріщин сосків у годуючих матерів, тріщин в куточках рота), опіків, висипу (включаючи вугровий), пролежнів. Олія сприяє усуненню судинної сітки на обличчі і додає шкірі рівний здоровий колір. Вона також використовується для поліпшення росту і зміцнення волосся і нігтів.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Олія календули може застосуються як у чистому вигляді, так і в суміші з іншими рослинними оліями, для збагачення кремів, шампунів, бальзамів.

Масаж і аплікації: змішати олію календули, оливкову і олію чорного кмину в співвідношенні 1:1:1 - суміш використовувати для аплікації і масажу в проблемних зонах.

Маска проти вугрового висипу: перемішати 1 ч. л. олії календули, додати 1 ч. л. олії какао, 1 ст. л. м’якоті дині і 1 дес. л. соку алоє. Суміш нанести на очищене обличчя на 15-20 хв., потім змити теплою водою.

Маска для зміцнення волосся: до 1 ст. л. олії календули додати 15-20 кр. однієї або суміш ефірних олій: лаванди, кипариса, кедра. Суміш втерти в шкіру голови, обгорнути рушником і залишити на 1-1,5 години, потім вимити шампунем.

Аплікація для зміцнення нігтів: до 1 ч. л. олії календули додати 1-3 кр. ефірної олії лимона. Суміш нанести на поверхню нігтів і втерти в навколонігтьові валики до повного вбирання.

Догляд за дитячою шкірою: чисту олію або суміш з 1 ст. л. олії календули і 1-2 кр. олії лаванди або чайного дерева використовувати для легкого масажу і змащування проблемних зон тіла у дітей.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо календулы 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: