Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо зверобоя 50 мл

Код: 30185
Масло растительное Адверсо зверобоя 50 мл
Цена от 104.50 до 105.00 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо зверобоя 50 мл

Состав

Олія звіробою застосовується при опіках, важкозагоюваних ранах і виразках, наривах, гнійних запаленнях слизової оболонки рота.

Звіробійна олія за властивостями не поступається олії мигдалю.

Показания

Проявляє знеболюючу, протизапальну, розсмоктуючу, судинозміцнюючу дії. Застосування олії звіробою особливо перспективно в дерматологічній практиці і в косметології.

Звіробійна олія має протиопікову і ранозагоювальну дію. У лікувальній практиці використовують при опіках, обмороженнях, наривах, фурункулах, крововиливах, при ударах, інфікованих ранах. Олія сприяє регенерації тканин при утворенні рубців. Олія ефективна при лікуванні стоматиту та пародонтозу, герпесу, грудниці у дітей, діатезу та алергічних дерматитів, а також варикозу та куперозу.

Олія звіробою перешкоджає втраті вологи і нормалізує склад гідроліпідного шару шкіри. Використовується для догляду за жирною і змішаною, а також чутливою і обезводненою шкірою.

Її застосовують для прискорення засмаги. Для цього олію наносити за 1 годину до прийому процедури, так як вона робить шкіру більш фоточутливою і може спровокувати її опік. Олія сприяє зміцненню та посиленню росту волосся і застосовується для догляду за волоссям жирного типу та усунення лупи.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Олію звіробою застосовують в чистому вигляді у вигляді пов’язок, аплікацій, компресів, змазувань, в суміші з іншими оліями, а також як базисну олію для створення композиції з натуральними ефірними оліями, для збагачення косметичних засобів (бальзамів, шампунів, кремів, лосьйонів).

При пародонтозі: тампон добре просочити олією звіробою і прикласти до ясен.

Компреси: при наривах, саднах, синцях, маститах, мастопатії, тріщинах сосків у годуючих матерів: змочену олією серветку нанести на уражену ділянку шкіри і укутати. Тривалість процедури - 15-20 хвилин.

Аплікації, змазування і ванночки для рук і нігтів: змішати у співвідношенні 2:1:1 олії звіробою, волоського горіха і кокоса, підігріти на водяній бані і втирати масажними рухами. Цю ж суміш можна використовувати для ванночок. Тривалість процедури 10-15 хвилин.

Маска для сухої шкіри обличчя перед сном: 2 столові ложки м’якоті кавуна, 1 чайна ложка подрібненої на кавомолці вівсяної крупи, 1/2 чайної ложки олії звіробою. Суміш нанести на шкіру обличчя на 15 хвилин.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо зверобоя 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: